NSE F&O -kielto: Piramal Enterprises, Indiabulls Housing Financen osakkeet kielletty 1. elokuuta tiistaina

NSE F&O Ban today

Kansallinen pörssi (NSE) kielsi kaupankäynnin enintään kahden osakkeen/arvopaperin futuureilla ja optioilla (F&O) tiistaina 1. elokuuta 2023. Indiabulls Housing Finance ja Piramal Enterprises ovat osakkeita/arvopapereita, jotka on sijoitettu kansallisen pörssin futuureihin. ja optioiden (F&O) kaupankäyntikielto tiistaina. NSE:n mukaan edellä mainitut osakkeet ovat kiellettyjä F&O-sektorilla, koska ne ovat ylittäneet 95 % markkinoiden laajuisesta asemarajasta (MWPL). F&O-kieltojakson aikana kyseisessä varastossa oleviin F&O-sopimuksiin ei sallita uusia työpaikkoja.

”Kahden päivän tauon jälkeen kotimaiset osakkeet palasivat nousuun, kun tunnelmat paranivat sen jälkeen, kun tiedot osoittivat USA:n inflaation hidastuvan ja Kiinan tuotantotietojen odotettua paremman. Nifty avautui korkeammalle ja sai vauhtia koko istunnon ajan sulkeakseen 108 pisteen nousun 19754 tasolle. Laajemmat markkinat sulkivat yhden prosentin nousun. Kaikki sektorit päättyivät vihreään lukuun ottamatta FMCG:tä ja terveydenhuoltoa. Metallit, IT, autot, öljy ja kaasu sekä kulutustavarat nousivat yli 1 %:lla. Indian Equities päättyi positiivisesti neljäntenä peräkkäisenä kuukautena, kun Nifty nousi 2,9 % hyvän Q1-tulokauden, 6 %:n ylijäämän sademäärän ja positiivisen välityssijoitusten johdosta kuukauden aikana (Rs 14 623 crorea 28. heinäkuuta asti), Siddhartha sanoi. Khemka, johtaja – vähittäismyyntitutkimus, MOFS.

”Jatkossa odotamme markkinoiden jatkavan pohjoiseen suuntautuvaa matkaansa konsolidoitumisvaiheineen. Voimasektori pysyy huomion kohteena NTPC:n vahvan neljännesvuosituloksen raportoitua. Autovarastot ovat toiminnassa, koska yritykset todennäköisesti julkaisevat parantuvia kuukausimyyntilukuja, erityisesti 2W- ja CV-segmenteissä”, Siddhartha Khemka lisäsi.

Kotimaiset osakeindeksit NSE Nifty 50 ja BSE Sensex päätyivät maanantaina nousuun ja katkaisivat kahden päivän tappioputken. Nifty 50 päätyi 19 753,8:aan ja sai 107 pistettä, kun taas Sensex päätyi 66 527:ään, yli 360 pistettä korkeammalle. Laajemmat markkinat sulkivat vihreitä, kun Nifty Midcap 100 ja Nifty Smallcap 100 kasvoivat 0,97 % ja 0,88 %. Nifty Auto, Nifty IT, Nifty Metal ja Nifty Oil & Gas lisäsivät kaikki yli 1 % kaupassa maanantaina. Nifty FMCG ja Nifty Healthcare olivat ainoat häviäjät.

Samankaltaiset artikkelit