Raheja Developers julkaisee Surakshit Nivesh Yojanan Delhi Mall Complexille

Raheja Developers launches Surakshit Nivesh Yojna for Delhi Mall Complex

Vaiheen 1 menestyksen jälkeen Raheja Developers on ilmoittanut käynnistävänsä ”Surakshit Nivesh Yojana Scheme” (vaihe 2) Delhi Mall Complex -projektissa, Main Patel Nagar Road, New Delhi. Tunnettu näyttelijä ja ympäristöaktivisti Dia Mirza avasi suunnitelman.

Delhi Mall Complex on osa julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuutta Intian hallituksen DDA:n kanssa, mikä tarjoaa sijoittajille tuottoisen sijoitusmahdollisuuden. Nimellinen rekisteröintimaksu on 31 000 rupiaa, ja siinä on kaksi joustavaa maksuvaihtoehtoa: ”Rakentamiseen linkitetty maksusuunnitelma” ja ”Edullinen maksusuunnitelma”. Lisäksi järjestelmä on 33 % varattu ja tarjoaa 5 % rentoutumista eläkeläisille ja naisille, mikä laajentaa heille erityisetuja.

Rakennuslinkkimaksusuunnitelman mukaan ostajien on maksettava 10 % varauksen summasta seitsemän päivän kuluessa allokoinnista. Peruskustannuksista on maksettava 90 päivän kuluessa 40 %, jonka jälkeen maksetaan kolme 10 % erää 15 kuukauden sisällä ja loput 20 % hallintatarjouksen yhteydessä.

Sillä välin käsirahasuunnitelman mukaan myymälöiden koot vaihtelevat 40 neliömetristä 150 neliöjalkaan, ja vähimmäissijoitushinta alkaa Rs 32,46 lakh. Ostaja on velvollinen maksamaan 10 % varauksen summasta seitsemän päivän kuluessa jakamisesta. Myöhemmin 80 % peruskustannuksista on maksettava 90 päivän kuluessa ja loput 20 % hallintatarjouksen yhteydessä.

RERA-hyväksytty hanke sijaitsee Main Patel Nagar Roadilla, Delhissä, lähellä Kirti Nagaria, huomattavan 10-15 minuutin matkan päässä Connaught Placesta, Karol Baghista, Hanuman Mandirista (Jhandewalan) ja Rashtrapati Bhawanista. Se on lähellä tiheästi asuttuja asuinalueita, kuten Kirti Nagar, Patel Nagar, Punjabi Bagh, Rajendra Nagar, Pitampura, Model Town, Karol Bagh ja monia muita. Tämä kompleksi on rakenteilla ja 50-prosenttisesti rakennettu, ja se vihitään käyttöön pian. Kun kokonaisuus on valmis, on odotettavissa hyviä vuokratuottoja ja pääoman arvonnousua, sillä useat kansalliset tai kansainväliset brändit ovat saaneet kiinnostusta yhtiön mukaan.

Raheja Developersin Nayan Raheja sanoi: ”Olemme innoissamme Surakshit Nivesh Yojna -ohjelman käynnistämisestä. Tämä järjestelmä tarjoaa turvallisen ja tuottoisen investointimahdollisuuden ja edistää Delhin kaupallisen infrastruktuurin kasvua ja kehitystä. Meillä on kunnia saada Dia Mirza vihkimään tämä merkittävä virstanpylväs, mikä vahvistaa sitoutumistamme huippuosaamiseen ja innovaatioihin.

Hankkeen viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.6.2024, mikä tarjoaa kiinnostuneille sijoittajille rajoitetun mahdollisuuden varmistaa paikkansa tässä projektissa. Rekisteröinnin jälkeen osuudet jaetaan arvalla 23. kesäkuuta 2024. Henkilöille, joiden nimiä ei ole arvottu, palautetaan 31 000 Rs rekisteröintisumma 30 päivän kuluessa arvonnasta.

Samankaltaiset artikkelit