Aasian kisat 2023: Intia rikkoi ennätyksiä! Ylitti vuosisadan rajan mitaliluvuissa – Katsaus joukosta erottuneisiin esiintyjiin

asian games 2023,asian games medal tally,archery,Hangzhou,kabaddi,Chinese Taipei,Indian women's badminton player,Saurav Ghosal,asian games ranking,asian games india medal tally live,india medal tally day 13

Intia on saavuttanut historiallisen virstanpylvään Aasian kisoissa 2023, ylittäen vuosisadan rajan mitalilaskussa ensimmäistä kertaa koskaan. Tämä merkittävä saavutus on vahvistanut heidän asemaansa valtavana voimana urheilutapahtumissa. Kun pussissa on jo 95 mitalia, Intia on varma, että se lisää seitsemän lisää kolminumeroisen merkin rikkomiseksi.

Lisämitaleita odotetaan tulevan eri lajeista, mukaan lukien yhdistejousiammunta (3), kabaddi (2), sulkapallo (1) ja miesten kriketti (1). Nämä panokset merkitsevät merkittävää virstanpylvästä Intian urheiluhistoriassa.

Lisäksi Intian suoritus 19. Aasian kisoissa on eronnut historiallisista saavutuksistaan. Ensimmäistä kertaa sekä Intian miesten että naisten krikettijoukkueet osallistuivat maanosan tapahtumaan. Naisten joukkue voitti kultamitalin, kun taas miesten joukkue on valmis kohtaamaan Afganistania, mikä varmistaa hopeamitalin.

Yleisurheilulla oli keskeinen rooli Intian huippusuorituksissa, ja ne tuottivat yhteensä 29 mitalia, joista 6 kultaa, 14 hopeaa ja 9 pronssia. Tämä tieteenala nousi Intialle erottuvaksi esiintyjäksi.

Ammunta oli toinen linnoitus, jossa ansaitsi 22 mitalia, joista 7 kultaa, 9 hopeaa ja 6 pronssia. Intian pätevyys hevosurheilussa johti historialliseen kultamitaliin 42 vuoden tauon jälkeen sekä yksilö- että joukkuelajeissa.

Purjehdus ja soutu vaikuttivat myös merkittävästi Intian mitalitulokseen korostaen maan monipuolista urheilukykyä. Sulkapallossa miesten joukkue varmisti historiallisen hopeamitalin ja osoitti kilpailukykyään maanosan tasolla huolimatta finaalissa kovasta tappiosta Kiinalle.

Koska enemmän intialaisia ​​urheilijoita on määrä kilpailla 7. lokakuuta, on olemassa vahva mahdollisuus kasvattaa mitalien määrää entisestään. Asian Games 2023 huipentuu päätösseremoniaan 8. lokakuuta, mikä on sopiva päätös tälle historialliselle peliversiolle. Intian merkittävät saavutukset eri urheilulajeissa ovat jättäneet lähtemättömän jäljen mantereen urheilumaisemaan ja vahvistaneet sen mainetta urheilun voimanlähteenä.

Samankaltaiset artikkelit