Deribit tarjota vaihtoehtoja useammille tokeneille, laajentaa EU:ssa

Crypto derivative trading volumes slid to about Deribit to offer options on more tokens, expand in EU.5 trillion in September

Suurin optioiden kryptovaluuttapörssi, Deribit, ajaa eteenpäin suunnitelmiaan tarjota asiakkaille sopimuksia useammasta kolikosta huolimatta digitaalisten varojen volatiliteetin romahtamisesta.

Deribit tarjoaa vaihtoehtoja Solanan SOL:iin, Ripple Labsiin ja Polygonin MATICiin linkitetylle XRP-tunnukselle tammikuusta alkaen, kaupallinen johtaja Luuk Strijers sanoi haastattelussa ja lisäsi, että volatiliteetin puute ”ei lykkää suunnitelmiamme”. Hän sanoi, että yritys hakee myös välityslupaa Euroopan unionissa. ”Onko tämä paras ympäristö uusien tuotteiden lanseeraamiseen vai pitäisikö meidän lykätä?” Strijers sanoi. ”Se pitää meidät hereillä”, hän sanoi ja lisäsi, että hän odottaa ”jossain määrin lisääntyvän volatiliteettia tammikuussa, kun lanseeraamme optiot kolmelle altcoinille”.

Kryptojohdannaisten kaupankäyntimäärät putosivat syyskuussa noin 1,5 biljoonaan dollariin tämän vuoden alun noin 2 biljoonasta dollarista, mitä haittasivat alhaiset digitaalisten omaisuuserien hinnat ja volatiliteetti vuoden 2021 huippuihin verrattuna. Sijoittajat kiinnittävät toiveita äskettäin lanseeratun Ether-futuuripörssin suhteen. vaihdettiin rahastoja ja Yhdysvaltain sääntelijöiden mahdollinen vihreä valo Bitcoin spot-ETF:ille tuoda heilahteluja takaisin digitaalisten omaisuuserien markkinoille.

Deribitin laajennus veisi sen ensimmäistä kertaa Bitcoin-, Ether- ja USD-kolikoiden kaltaisten vaihtoehtojen ulkopuolelle. Panamassa toimiva yritys muuttaa Dubaihin, suhteellisen kryptoystävälliselle lainkäyttöalueelle, kun se saa asianmukaisen lisenssin emiraatissa, Strijers sanoi. Deribitillä on 115 työntekijää, ja hän aikoo palkata vielä kymmenen. Kahden suurimman tokenin, Bitcoinin ja Etherin, implisiittisen volatiliteetin mittarit ovat edelleen lähellä kaikkien aikojen alhaisia ​​tasoja. T3i Bitcoin -volatiliteettiindeksi, joka mittaa tokenin odotettuja 30 päivän heilahteluja, on noin puolet vuoden 2023 korkeimmasta tasosta. Etherin vastaava mittari on pudonnut yli 50 % samana ajanjaksona.

”Volatiliteetti on laskenut hellittämättä viimeisen vuoden ajan”, sanoi Richard Galvin, Digital Asset Capital Managementin perustaja. Altcoin-vaihtoehdot ovat hyödyllisiä, ”koska Ether ei enää todellakaan ole tehokas suojaus laajemmalle kryptoomaisuusportfoliolle sen suhteellisen alhaisen volatiliteetin vuoksi”, Galvin sanoi.

Deribitin markkinaosuus optioista on noin 85 % ja kilpailijat, kuten OKX, Binance ja Bybit, muodostavat loput yrityksen mukaan. Yritys saa noin 85 % volyymistaan ​​instituutioasiakkailta. Deribit otti käyttöön alustan nollamaksuttomalle spot-salauskaupankäynnille aiemmin vuonna 2023. Strijers sanoi, että tavoitteena on helpottaa johdannaiskauppaa sen sijaan, että se tunkeutuisi rahakkeiden osto- ja myyntiliiketoimintaan. ”Siksi teemme sen ilmaiseksi, emme siksi, että emme pidä mahdollisista tuotoista, vaan siksi, että pyrimme tuottamaan tuloja ensisijaisesti johdannaiskaupan kautta”, hän sanoi.

Samankaltaiset artikkelit