Valkyrie ”95% varma” Bitcoin ETF:t aloittavat kaupankäynnin torstaina – Digital Transformation News

Many ETF issuers filed changes to their submitted S-1 forms on Tuesday morning

Valkyrie Chief Investment Officer Steven McClurg ennakoi, että Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitea hyväksyy keskiviikkona pörssissä noteeratut rahastot, jotka pitävät Bitcoinia suoraan hallussaan, ja kaupankäynti alkaa pian sen jälkeen.

Noin tusina yritystä on hakenut spot-Bitcoin ETF:iä, joiden odotetaan houkuttelevan uusia sijoittajia kryptovalvontaan ja miljardeja investointeja ensimmäisenä vuonna. Kryptovaluutta on noussut 21 kuukauden huipulle tänä vuonna odotusten hyväksymisen jälkeen, koska SEC:llä on 10. tammikuuta määräaika punnita Ark 21 Shares -hakemus.

”Emme ole saaneet mitään sellaista viittausta” SEC:ltä, McClurg sanoi Bloomberg Television haastattelussa. ”Ja muuten, kukaan ei ole saanut varsinaisia ​​viitteitä siitä, että se todella tulee tapahtumaan. Olen noin 95 % varma, että käymme kauppaa torstaina. Samir Kerbage, tietohallintojohtaja ja Hashdexin tuotepäällikkö, joka puhui myös Bloomberg TV:ssä, sanoi: ”Kaikki oppivat päivä päivältä, mitä tapahtuu.”

Monet ETF-liikkeeseenlaskijat jättivät muutoksia aiemmin lähettämiinsä S-1-lomakkeisiin tiistaiaamuna saatuaan palautetta SEC:ltä edellisenä päivänä. Monet pitävät viraston nopeaa käännettä positiivisena merkkinä ja odottavat hyväksyntää keskiviikkona, kun rahastot käynnistyvät torstaina. Invesco, Bitwise, Valkyrie ja WisdomTree alensivat maksuja spot-Bitcoin ETF -sovelluksissaan Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitealle päivitettyjen hakemusten mukaan.

Samankaltaiset artikkelit