Yhdysvaltain oikeusministeriö vaatii Sam Bankman-Friedin takuiden peruuttamista

John Reed Stark is ex- Office of Internet Enforcement chief

28. heinäkuuta 2023 tehdyn oikeuden hakemuksen mukaan Yhdysvaltain oikeusministeriö (DOJ) vaatii Sam Bankman-Friedin (SBF) takuiden peruuttamista. On odotettavissa, että hänen on väitetty yrittäneen sekaantua todistajiin ja vuotaneen Caroline Ellisonin päiväkirjan The New York Timesille, Cointelegraph sanoi.

DoJ mainitsi, että SBF vapautettiin joukkovelkakirjalainasta, joka luotiin 22. joulukuuta 2022, mutta myöhemmin vaadittiin monia takuita koskevia muutoksia. 15.1.2023 tehdyn hakemuksen mukaan vastaaja meni FTX US:n nykyisen lakimiehen puoleen Signalin, sähköpostin ja salatun viestisovelluksen kautta, Cointelegraph lisäsi.

John Reed Stark, entinen Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomitean Internet Enforcement -toimiston johtaja, mainitsi, että tuomari Lewis Kaplanilla oli monia vaihtoehtoja. Hän uskoo, että Kaplan voisi pitää SBF:n toimia yrityksenä vaikuttaa epäasianmukaisesti todistajiin ja päättää tehdä lisämuutoksia takuita koskeviin ehtoihinsa tai peruuttaa takuunsa kokonaan, Cointelegraph korosti.

Lisäksi uskotaan, että jos SBF:n sallitaan jäädä vapaaksi, tuomari saattaa toistaa aikaisemmat varoituksensa, Cointelegraph päätteli.

Samankaltaiset artikkelit