Tether kieltää USDT:n lunastamisen tietyiltä singaporelaisilta

X users specified that the ToS changes have arrived during a crypto money scandal of Singapore

Tether (USDT), vakaan kolikon liikkeeseenlaskija, on tehnyt muutoksia palveluehtoihinsa (ToS) Singaporessa. Hajautetun rahoitusprotokollan Cake DeFin toimitusjohtajan Julian Hospin sähköpostin mukaan muutokset ovat johtaneet siihen, että yhtiön käyttöehdot ovat estäneet tiettyjä asiakaskuntia Tetherin lunastamisesta, kuten Cointelegraph totesi.

Cointelegraphin mukaan Hosp ilmaisi epävarmuutensa siitä, voisiko Cake varmistaa USDT:n lunastuksen Yhdysvaltain dollareiksi, koska se sijaitsee Singaporessa. ”Tetherillä on huolellinen käyttöönottoprosessi, joka on täysin maailmanlaajuisten säädösten mukainen, mukaan lukien Singaporen sääntelyviranomaisten asettamat ohjeet. Tämä sitoutuminen vaatimustenmukaisuuteen on horjumaton ja on edelleen alustamme kulmakivi”, Tetherin tiedottaja totesi.

Cointelegraphin tietojen perusteella tärkeimmät Tetheriin perustuvat muutokset ovat sen käyttöönottoprotokollien estäminen, ja ”toisen yhteisön hallitsemat yritykset, johtajat ja osakkeenomistajat, jotka asuvat Singaporessa, eivät enää saa olla Tetherin asiakkaita”. Ymmärrettyjen tietojen mukaan ilmaus ”toisen entiteetin hallitsema” hämmensi kryptoyhteisön yksilöitä, samoin kuin Cake DeFi. Tetherin teknologiajohtaja Paolo Ardoino korosti postitse, että kyseenalaista käytäntömuutosta on sovellettu vuodesta 2020 lähtien.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että X käyttäjää ilmoitti, että käyttöehtojen muutokset ovat saapuneet Singaporessa tapahtuvan kryptorahaskandaalin aikana. Skandaalista ryöstettyjen omaisuuserien kerrotaan olevan yhteensä yli kaksi miljardia dollaria.

Samankaltaiset artikkelit