Okto auttaa Vauldin asiakkaita viiden miljoonan dollarin treasury-rahaston kautta – Digital Transformation News

Going by Okto’s official website, it’s a multi-chain DeFi application

Okto, hajautetun rahoituksen (DeFi) lompakkosovellus, on luvannut viiden miljoonan dollarin treasury-rahaston tukemaan Vauld-käyttäjiä, kryptopörssiä, joka äskettäin keskeytti kaikki kaupankäynti-, nosto- ja talletustoiminnot alustallaan.

Virallisen tiedotteen mukaan Okto on ottanut käyttöön eksklusiivisen kahden prosentin bonuksen käyttäjille, jotka haluavat siirtää omaisuutensa Holvista Oktoon. Tämän tarjouksen lisäksi Okto on ilmeisesti tuonut käyttäjilleen omavaraisuusvakuutuksen, joka asettaa etusijalle heidän omaisuudensa hallinnan. Tämän lompakon avulla käyttäjät voivat saada täydellisen omistusoikeuden yksityisiin avaimiinsa. Lisäksi käyttäjillä on tiettävästi 24 × 7 -oikeus seurata omaisuuttaan.

”Vaikka tämä viiden miljoonan dollarin rahasto on yksi aloitteistamme kryptoekosysteemin tukemiseksi, visiomme on antaa Web3.0-yhteisölle voimaa huipputeknologian tukemien alustojen ja sovellusten avulla, jotka on suunniteltu vastaamaan ekosysteemin haasteisiin. Uskon, että Okto perustettiin tehtävänä: löytää tasapaino turvallisuuden, mukavuuden ja huoltajuuden välillä. Okton missiona on ollut tarjota käyttäjille turvallinen ja käyttäjäystävällinen sovellus, ja pyrimme tämän tavoitteen saavuttamiseen”, Okton perustaja Neeraj Khandelwal sanoi.

Samankaltaiset artikkelit