Bitget tekee yhteistyötä Institute of Electrical and Electronics Engineersin, MUJ:n kanssa Intiassa

Going by Bitget’s official website, it’s a cryptocurrency exchange

Bitget, johtava kryptojohdannaisten ja kopioiden kaupankäyntialusta, on solminut strategisen kumppanuuden Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) kanssa Manipal University Jaipurissa. Yhdessä heidän on määrä lähteä jännittävälle matkalle edistääkseen kryptokoulutusta ja kaupankäyntitaitoja opiskelijoiden keskuudessa kaupankäyntikilpailulla Bitget-alustalla.

IEEE Student Branch, Manipal University Jaipur, on dynaaminen ryhmä ihmisiä, jotka intohimoisesti edistävät tietoisuutta ja tietämystä erilaisista huipputeknologioista, mukaan lukien lohkoketju ja kryptovaluutat. Bitget, näkyvä nimi krypto-sfäärissä, on sitoutunut tukemaan ja kehittämään kryptoekosysteemiä. ”Olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä IEEE MUJ:n kanssa tuodaksemme kryptokoulutusta ja kaupankäyntikokemuksia seuraavan sukupolven johtajille. Tämä aloite sopii täydellisesti Bitgetin mission kanssa antaa ihmisille tiedot ja työkalut, joita tarvitaan kryptovaluuttojen ja lohkoketjun jännittävässä maailmassa navigoimiseen”, sanoo Gracy Chen, Bitgetin toimitusjohtaja.

Tämän yhteistyön ydin on IEEE-opiskelijoille suunnattu jännittävä kryptokauppakilpailu, johon odotetaan osallistuvan kampuksella yli 900 innostunutta opiskelijaa. Tämän kilpailun on määrä alkaa 4. syyskuuta ja kestää syyskuun 10. päivään, ja se on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille ainutlaatuinen mahdollisuus saada käytännön kokemusta kryptokaupankäynnistä.

Kilpailun aikana opiskelijoilla on mahdollisuus oppia kryptokaupan läpikotaisin kokeneilta ammattilaisilta Bitget-alustalla. Sitten he testaavat äskettäin hankkimansa tietonsa simuloiduilla kaupoilla demotilejä käyttämällä. Tämä kilpailu tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden voittaa palkintoja kryptomerkkien muodossa. Opiskelijat, jotka saavuttavat parhaan tuloksen demokaupankäynnistään, palkitaan palkintopotilla tokeneita tunnustuksena heidän kaupankäyntitaidoistaan ​​ja älykkyydestään.

Tämä Bitgetin ja IEEE Student Branchin (Manipal University Jaipur) välinen kumppanuus merkitsee merkittävää virstanpylvästä kryptokoulutusmaailmassa Intiassa. Se ei ainoastaan ​​korosta opiskelijoiden kasvavaa kiinnostusta lohkoketjua ja kryptovaluuttoja kohtaan, vaan myös korostaa Bitgetin sitoutumista seuraavan sukupolven krypto-harrastajien voimaannuttamiseksi.

Samankaltaiset artikkelit