Intialaissotilaat ”vahvimmat muurit” rajoilla, sanoo pääministeri Modi vuotuisessa Diwali-tapaamisessaan turvallisuusjoukkojen kanssa

narendra modi, diwali, security forces, himachal pradesh

Pääministeri Narendra Modi, joka lensi Lepchaan Himachal Pradeshiin viettämään Diwaliaan sotilaiden kanssa, sanoi sunnuntaina, että turvallisuusjoukoilla on suuri rooli rauhan ylläpitämisessä ja Intian rajojen turvassa pitämisen aikana, kun maata koskevat maailmanlaajuiset odotukset kasvavat.

Valtaan tultuaan vuonna 2014 Modi on vieraillut sotilaslaitoksissa juhlimaan Diwalia. Tällä kertaa hän oli pukeutunut Indo-Tibetan Border Police (ITBP) -väsymyksiin.

Pääministeri totesi, että Intia on nopeasti nousemassa suureksi globaaliksi toimijaksi puolustussektorilla ja sen turvallisuusjoukkojen valmiudet kasvavat jatkuvasti. Globaalit olosuhteet ovat sellaiset, että myös Intian odotukset nousevat jatkuvasti.

”Niin tärkeänä aikana on välttämätöntä, että Intian rajoja suojellaan ja maassa vallitsee rauhallinen ympäristö, ja teillä on tässä iso rooli”, Modi sanoi.

”Intia on suojattu siihen asti, kunnes rohkeani sydämeni seisovat rajoilla, järkkymättöminä kuin Himalaja”, pääministeri sanoi ja lisäsi, että itsenäistymisen jälkeen ”nämä rohkeat sydämet (armeijan henkilökunta) taistelivat niin monia sotia ja voittivat maan sydämen… Meidän jawanimme ovat nappaneet voiton haasteiden edessä”.

”Sanotaan, että ”parv” on siellä, missä ”parivaar” on. Festivaaleilla poissa perheestä ja rajoilla oleminen on esimerkki velvollisuudesta. Maa on teille velkaa”, Modi sanoi sotilaille.

”Siksi Diwalissa yksi ”diya” on turvallisuutesi vuoksi, ja jokaisessa rukouksessa ihmiset haluavat turvallisuutesi, pääministeri sanoi ja huomautti, että hän on matkustanut Diwalin raja-alueille juhlimaan jo 30-35 vuoden ajan. festivaali sotilaiden kanssa.

Modi huomautti, että hän on tehnyt sitä kauan ennen kuin hän oli joko pää- tai pääministeri.

Intian sotilaat ovat aina kulkeneet edellä, vaarantaneet henkensä ja aina osoittaneet olevansa ”vahvin muuri” rajoilla, hän lisäsi.

”Minulle paikka, johon turvallisuusjoukkomme on sijoitettu, ei ole vähempää kuin temppeli”, Modi sanoi.

Hän ylisti myös asevoimien roolia evakuoinnissa väkivaltaisilta alueilta ja ihmishenkien pelastamisessa maanjäristysalueilla ja muiden onnettomuuksien aikana.

”Kun meidän piti vetää ihmisiä pois Sudanista, Intian rohkeat sydämet suorittivat tehtävän rohkeasti. Kun Turkiyessa tapahtui maanjäristys, he vaaransivat henkensä pelastaakseen ihmisiä, Modi sanoi.

Missä tahansa intiaanit ovat vaarassa, turvallisuusjoukot ovat aina sitoutuneet varmistamaan heidän turvallisuutensa, hän vakuutti.

”Olemme ylpeitä voimistamme ja sotilaistamme”, Modi lisäsi.

Pääministeri saapui Lepchaan aamulla juhlimaan Diwalia turvallisuusjoukkojen kanssa. Hän jakoi valokuvia vuorovaikutuksestaan ​​sotilaiden kanssa, joissa hänet nähtiin tarjoamassa heille makeisia.

X-viestissään Modi sanoi: ”Diwalin viettäminen rohkeiden turvallisuusjoukkojen kanssa Lepchassa, Himachal Pradeshissa, on ollut kokemus täynnä syviä tunteita ja ylpeyttä.”

”Nämä kansamme vartijat valaisevat elämäämme omistautuneisuudellaan poissa perheistään”, hän sanoi.

”Turvallisuusjoukkojemme rohkeus on horjumatonta. Heidän uhrautumisensa ja omistautumisensa pitävät meidät turvassa ja turvassa, vaikeimmissa maastoissa, kaukana heidän läheisistään, pääministeri lisäsi.

Intia on aina kiitollinen näille sankareille, jotka ovat rohkeuden ja joustavuuden täydellinen ruumiillistuma, Modi sanoi toisessa viestissä.

Samankaltaiset artikkelit