Tapaa aryaman Vikram Birla: miljardööriliikemies Kumar Mangalam Birlan poika; tietää hänen krikettiurastaan, liiketoiminnastaan ​​ja elämäntyylistään

Aryaman Birla

Aditya Birla Group, globaali yhtiö, joka on ollut mukana laajan valikoiman tuotteita ja palveluita yli 166 vuotta, ja sen historia ulottuu vuoteen 1857. Organisaation perusti GD Birla ja se toimii kuudella mantereella ja 36:lla. maat. Forbesin mukaan ryhmän arvoksi on arvioitu 65 miljardia dollaria vuonna 2023. Perheyrityksestä vastaava yrittäjäpoika Kumar Mangalam Birla saa tukea hänen sukulaisistaan. Ja tätä perintöä vievät eteenpäin Birlan seuraava sukupolvi – Ananya ja Aryaman Vikram Birla. Aryaman Vikram Birla, maineikkaan Birla-suvun viidennen polven jälkeläinen, on laaja ja monipuolinen kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, pääomasijoittamisesta ja ammattiurheilusta. Hänellä on merkittävä omistusosuus useissa Aditya Birla -konsernin yrityksissä, mukaan lukien Fashion & Retail, Real Estate ja Paints.

Tämä vuonna 1997 Kumar Mangalam Birlalle ja Neerja Birlalle syntynyt intialainen kriketinpelaaja ja liikemies on luonut oman markkinaraon. Hänen sisaruksensa Ananya Birla jakaa vastuun hänen kanssaan osana Aditya Birla -konsernia. Hän on luonut itselleen mainetta monipuolisena taiteilijana ja liikenaisena. Ananya on yksi Intian suosituimmista laulajista. Hän on ansainnut yli 350 miljoonaa yhdistettyä suoratoistoa houkuttelevan äänensä ja kiehtovien melodioidensa ansiosta.

Seuraavan sukupolven liikemies

Aryaman puolustaa aktiivisesti konsernin etenemistä uuden aikakauden yrityksiin. Aryaman auttoi konsernin D2C-alustan, TMRW:n, inkuboinnissa ja on myös vahvasti mukana luomassa perustaa konsernin uudelle B2B-sähköisen kaupankäynnille.

Hänen ensimmäinen yritys yrittäjyyteen oli nopeasti kasvavalla ruoka- ja juomateollisuudella. Aryaman Birlan johtaman konsernin pääomasijoitusyhtiö Aditya Birla Ventures on jo tehnyt sijoituksia viiteen nopeasti kasvavaan startup-yritykseen. Hän toimii johtajana Grasim Industriesin, Aditya Birla Fashion and Retail Oy:n, Aditya Birla Management Corporation (P) Ltd.:n ja Aditya Birla Groupin kattojärjestön hallituksissa. Hän toimii myös Atlas SkillTech University Advisory Boardissa.

Kriketin maailmassa

Aryaman on omaksunut erilaisia ​​kiinnostuksen kohteita osoittaen sopeutumiskykyään. Hän oli menestynyt ensiluokkainen kriketinpelaaja ennen liittymistään Aditya Birla Groupiin. Lukuisat saavutukset leimasivat hänen krikettiuransa. Vuonna 2017 hänellä oli Intian paras U-23-juoksu. Hän edusti Madhya Pradesh Ranji -joukkuetta etsiessään uraa ammattikriketissä, ja hän jopa sai mahdollisuuden pelata Rajasthan Royalsissa Intian Valioliigassa. Aryaman on saavuttanut krikettikentän lisäksi paljon liike-elämässä.

Samankaltaiset artikkelit