Investointi tulevaisuuteen: Naisyrittäjän opas pitkän aikavälin taloudelliseen turvaan

Investing in your future: A woman entrepreneur's guide to long-term financial security

Saadaksesi karkean käsityksen naisyrittäjyyden asemasta Intiassa, ota huomioon National Association of Software and Services Companies (Nasscom) ja Zinovin helmikuussa julkaistu raportti.

Se sanoi, että 18 prosenttia Intian startup-yrityksistä johtaa vähintään yksi naisperustaja tai toinen perustaja. Vielä mielenkiintoisempaa tiedoissa oli, että näistä yksisarvisten ja mahdollisten yksisarvisten määrä oli 36 vuonna 2022.

Koska Tier-2- tai Tier-3-kaupungeista ei ollut erityisiä tietoja, on vaikea mitata oikeaa naisyrittäjien prosenttiosuutta näillä alueilla.

Kuitenkin pienten kaupunkien naisyrittäjät, vaikka suurin osa heistä kohtaa sukupuoliharhaisuutta, puolisoiden ja perheiden tuen puutetta, tiukemmat yhteiskunnalliset normit, alhainen tietoisuus liiketoiminnan teknisistä ja verkottumisnäkökohdista sekä taloudellisen tuen puute, taistelevat kaikkia vastaan. todennäköisyydellä poimia markkinarakoaan miesvaltaisessa liikemaailmassa.

Koska heillä on vähemmän mahdollisuuksia, naisyrittäjien on välttämätöntä pitää menestysprosenttinsa korkeana. Yksi tärkeimmistä taktiikoista liiketoiminnan menestyksen varmistamiseksi on pitää yrityksen taloudellinen turvassa. Taloudellinen turva antaa naisyrittäjille mahdollisuuden turvautua resursseihin liiketoiminnan taantuman sattuessa. Naisyrittäjistä voi tulla taloudellisesti turvallisia useilla tavoilla. Keskustelemme muutamasta niistä tässä kirjoituksessa.

Pitäisi tietää, että elämässä ei voi tavoitella kaikkia tärkeitä asioita. On räätälöityjä tarpeita, jotka sopivat parhaiten eri ihmisille. Samoin taloudelliset prioriteetit. Voit asettaa taloudelliset tavoitteesi tärkeitä töitä ja kiireellisiä tehtäviä varten. Korkeakorkoisten velkojen maksaminen, hätärahaston rakentaminen ja eläkkeelle sijoittaminen ovat tehokkaimpia tapoja turvata taloudellinen tulevaisuus ja pitää mielesi keskittyneenä työhön.

Taloudellinen epävakaus on yhtä ankara todellisuus vakiintuneille yrityksille kuin sijoittajille. Nopeasti muuttuvassa teknologian maailmassa mikä tahansa toimipaikka voi nousta ja kaatua lyhyessä ajassa. Sijoittajana parasta on hajauttaa salkkusi eri omaisuusluokkiin, kuten osakemarkkinoille, sijoitusrahastoihin, varoihin, valtion arvopapereihin, eläkejärjestelyihin ja vakuutuksiin. Et välttämättä saa voittoa kaikista, mutta kevennät varmasti riskitekijääsi hajauttamalla salkkuasi.

Säästäminen on tärkeää huonojen päivien varalta ja itsensä kurittamiseksi. Ei ole koskaan hyvä tapa kuluttaa kaikkia tulojasi, koska sinulla ei koskaan ole käsitystä kulutusrajastasi. Sitä vastoin sinusta tulee tottunu tiettyyn elämäntapaan, ja jos kiinnostuksesi heikkenee, sinun on vaikea ylläpitää sitä. Lisäksi et voi koskaan turvata tulevaisuuttasi, jos jatkat tuhlaamista tavoillasi. Varaa siis aina osa tuloistasi joka kuukausi säästöihin ja sijoituksiin.

Hyvät markkinasijoitukset perustuvat pitkän aikavälin laskelmiin. Ne eivät ole lyhytaikaisia, jolloin seuraat tiettyä osaketta, koska ihmiset ostavat sitä laumoittain tai sen hinta on noussut jyrkästi. Ennen kuin teet sijoittamista yhtiön osakkeisiin, tutustu yhtiön taloudelliseen vakauteen, periaatteisiin, ohjeisiin, tilintarkastuskertomukseen ja johdon lausumiin. Vahvat taloudelliset periaatteet omaavien yritysten osakkeet osoittavat yleensä alhaista tai kohtalaista arvonnousua. Ne eivät ehkä moninkertaista tulojasi monta kertaa, mutta ne ovat vähäriskisiä ja vähemmän todennäköisesti kärsivät tappioita pitkällä aikavälillä. Älä siis pidä osakemarkkinakauppaa uhkapelinä. Tee due diligence ennen sijoittamista. Pitkän aikavälin onnistuneet sijoitukset ovat tärkeitä tulevan taloudellisen hyvinvoinnin kannalta.

Älä pidä velkaa henkisenä taakana. Velka auttaa sinua suorittamaan tärkeitä tehtäviä tai saavuttamaan tietyt taloudelliset tavoitteet elämässä. Etsi tapoja vähentää velkataakkaasi. Jälleenrahoitus, konsolidointi, korkeakorkoisten velkojen maksaminen ensin, sijoitustulojen käyttäminen ja liiallisen lainanoton välttäminen ovat tehokkaita tapoja keventää taakkaasi. Mitä nopeammin maksat velkasi takaisin, sitä nopeammin voit keskittyä johonkin muuhun projektiin.

Uusia sijoitusohjelmia käynnistetään kerta toisensa jälkeen, uusia markkinatrendejä ilmaantuu ja uusia yrityksiä nousee avaintoimijoiksi markkinoille. Uudet tekijät voivat saada sinut miettimään sijoitussalkkuasi uudelleen ja tekemään tarvittavia muutoksia. Salkkusi säännöllinen tarkistaminen ja sijoitusvalikoiman mukauttaminen riskinsietokykysi ja taloudellisten tavoitteiden mukaiseksi tekee sinusta todennäköisimmin taloudellisesti vakaan pitkällä aikavälillä.

Riippumatta siitä, kuinka tietoinen olet markkinatrendeistä, on aina uusia tietoja, sääntömuutoksia, markkinatrendejä tai sijoitussuunnitelmia, jotka voivat auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä, parantamaan salkkuasi tai tekemään tarvittavia muutoksia sijoitusstrategiaasi. Opi siis jatkuvasti henkilökohtaisesta rahoituksesta ja sijoitustrendeistä tehdäksesi tietoisia päätöksiä. Mitä enemmän tiedät, sitä paremmin voit suunnitella tulevaisuutta.

Pyydä taloudellista ohjausta tai lue eri strategioista verojen säästämiseksi. Loppujen lopuksi se on sinun rahasi. Mitä enemmän säästät, sitä enemmän voit käyttää sitä taloudelliseen hyvinvointiisi. Hyvä tapa on sijoittaa veroissa säästämäsi rahat. Se voi moninkertaistaa tulosi pitkällä aikavälillä.

Kaikkien alojen asiantuntija ei voi olla. Joten jos olet jumissa taloussuunnittelussasi tai olet hämmentynyt päätöksentekoprosessista, paras tapa on hakea taloudellista neuvontaa. Se voi pienentää riskiäsi ajan myötä.

Et voi ansaita 100 prosenttia koko ajan. Et vain sinä, vaan myös kokenut markkina-ammattilainen epäonnistuu päätöksissään. Ei siis tarvitse olla impulsiivinen, jos sinulla on tuskallinen aika investointien kanssa. Kuten kaikilla aloilla, myös markkinoilla on kovia aikoja. Pysy vain rauhallisena; huono vaihe menee ohi ennemmin tai myöhemmin.

Sijoitusten aloittaminen 20-vuotiaana ja johdonmukaisuus voi auttaa sinua kahdella tavalla. Se voi auttaa sinua oppimaan investointien monimutkaisuuksista 20-vuotiaana tai sen lopulla ja kasvattaa tulojasi.

Taloudellinen turva on erittäin tarpeellista, jotta naiset voivat aloittaa matkansa yrittäjänä. Taloudellisten tavoitteiden priorisointi, rahoitussalkkujen hajauttaminen, rauhallisena pysyminen, velkojen viisas hallinta ja verosäästöstrategioiden harkitseminen ovat joitain aika-testattuja kaavoja. Varmista, että matkasi naisyrittäjänä sujuu mutkattomasti eikä osu tiesulkuun.

Samankaltaiset artikkelit