ADB nimittää Bhargav Dasguptan markkinaratkaisuista vastaavaksi varatoimitusjohtajaksi

ADB

Aasian kehityspankki (ADB) nimitti perjantaina Bhargav Dasguptan, ICICI Lombard General Insurancen varatoimitusjohtajaksi (markkinaratkaisut) kolmeksi vuodeksi.

Hän vastaa ADB:n yksityisen sektorin operaatioiden osaston ja markkinoiden kehitys- ja julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksien toimiston toiminnan johtamisesta, ADB sanoi lausunnossaan.

Indian Institute of Management Bangaloren alumni Dasgupta korvaa Ashok Lavasan, Intian entisen talousministerin ja vaalivaltuutetun.

Torstaina toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävästään eroa antaneella Dasguptalla on yli 35 vuoden kokemus useista eri talouksista, mukaan lukien Aasian ja Tyynenmeren alue.

Hän johti ICICI:n onnistunutta listautumisantia, mikä teki siitä ensimmäisen listatun yleisvakuutusyhtiön Intiassa, lausunnossa todettiin.

Aikaisempina vuosinaan ICICI Bankissa Dasgupta toimi useissa johtotehtävissä projektirahoituksessa, yrityspankkitoiminnassa ja treasuryssa, sähköisessä kaupankäynnissä, kansainvälisessä pankkitoiminnassa ja vakuutuksissa.

Hän johti myös kansainvälisten toimintojen perustamista 14 maahan sivuliikkeiden, tytäryhtiöiden tai edustustojen kautta.

Vuonna 1966 perustetun ADB:n omistaa 68 jäsentä – 49 alueelta. Se on sitoutunut saavuttamaan vauraan, osallistavan, kestävän ja kestävän Aasian ja Tyynenmeren alueen ja jatkaa samalla ponnistelujaan äärimmäisen köyhyyden poistamiseksi.

Samankaltaiset artikkelit