Paytm Payments Bankin hallitus on riippumaton: Vijay Shekhar Sharma – Pankki- ja rahoitusuutiset

railway PTI

Paytm Payments Bankin hallitus on riippumaton ja pystyy käsittelemään sääntelyyn liittyviä huolenaiheita, Paytmin toimitusjohtaja Vijay Shekhar Sharma sanoi webinaarissa maanantaina.

One97 Communications, joka omistaa Paytm-brändin, on Paytm Payments Bankin yhteistyökumppani. ”Minulla henkilökohtaisesti tai kenelläkään One97 Communicationsista ei ole mitään yhteyttä maksupankkiin”, hän sanoi. ”Siellä on riippumaton hallitus, joka huolehtii kaikesta ja uskomme täysin heidän kykyynsä”, hän lisäsi.

Intian keskuspankki (RBI) määräsi 31. tammikuuta Paytm Payments Bankin lopettamaan uusien talletusten vastaanottamisen tileilleen tai digitaalisiin lompakoihinsa 15. maaliskuuta alkaen, koska se vetosi valvontaan liittyviin huolenaiheisiin ja jatkuvaan sääntöjen noudattamatta jättämiseen.

Myöhemmin National Payments Corporation of India salli Paytmin siirtää käyttäjiä muihin pankkeihin Paytm Payments Bankista. Sharma paljasti maanantaina, että kauppiasasiakkaiden tilien siirto Paytmistä muihin UPI-kahvoihin on valmis.

”Kun saimme hyväksynnän NPCI:ltä, asiakastilien siirto on saatu päätökseen”, hän sanoi ja lisäsi, että myös kauppiaiden siirto on saatu päätökseen ja järjestelmä toimii YES Bankin taustalla.

One97 Communications oli 17. huhtikuuta aloittanut asiakkaiden siirtymisen kumppanimaksupalveluntarjoajien (PSP) pankkiin Axis Bank, HDFC Bank, State Bank of India ja YES Bank. PSP auttaa UPI-sovellusta muodostamaan yhteyden pankkikanavaan. Vain pankit voivat toimia maksupalveluntarjoajina.

Lisäksi Sharma sanoi, että Paytm on jatkanut yhteislainatoimintaa ja etsii uusia kumppanuuksia.

One97 Communications omistaa 49 prosenttia maksupankista ja Sharma omistaa loput 51 prosenttia. Helmikuussa Sharma erosi Paytm Payments Bankin hallituksen ulkopuolisesta puheenjohtajasta ja hallituksen jäsenestä.

Erikseen Paytm julkaisi maanantaina kaksi ”Made in-India” -äänilaatikkoa UPI- ja luottokorttimaksuille.

Sharma sanoi, että näiden hybridiäänilaatikoiden tarve tuntui Intian meluisan ympäristön taustalla. Nämä edistyneet äänilaatikot tarjoavat paremman äänenlaadun ja akun keston, joten ne sopivat paremmin Intian olosuhteisiin.

Samankaltaiset artikkelit