Kolme vaihtoehtoista sijoitusrahastoa lisää vuoden loppuun mennessä, sanoo Julius Baerin toimitusjohtaja – Market News

Julius Baer, share market, markets, financial express

Sveitsiläinen yksityinen pankki Julius Baer valmistautuu käynnistämään kolme muuta vaihtoehtoista sijoitusrahastoa Intiassa tämän kalenterivuoden loppuun mennessä, mikä olisi paljon suurempi kuin sen 300 miljoonan rupiaa neitsytrahasto.

”Ylivoimainen vastaus neitsyt India Equity Fund-I:llemme antoi meille selkeän käsityksen vaihtoehtojen kasvusta yleisessä sijoitusvalikoimassa, jota UHNI-asiakkaamme suosivat. Viimeisten viiden vuoden aikana Intian vaihtoehtoinen sijoitusala – Portfolio Management Services ja AIF – ovat yli kaksinkertaistaneet sijoitusrahastoalan”, Julius Baer Intian toimitusjohtaja Umang Papneja kertoi FE:lle.

”Uskomme, että tätä nousua ruokkii UHNI:n lisääntynyt kiinnostus maata kohtaan. Vaihtoehtoiset sijoitusrahastot ovat kasvaneet 10-kertaisesti viime vuosina, ja ne ovat nousseet suosituimmiksi sijoituskohteiksi Intiassa”, hän sanoi ja lisäsi, että uusien vaihtoehtoisten sijoitusrahastojen kokonaisuus on vielä viimeistelemättä.

Julius Baer sai luokan III AIF-lisenssin vuonna 2023, minkä jälkeen se keräsi yli 300 miljoonaa rupiaa 31. tammikuuta mennessä neitsytrahastonsa kautta.

Intian suurin ulkomainen varallisuudenhoitaja Julius Baer oli aloittanut viiden vuoden muutosstrategian Intiassa vuonna 2022. Strategian mukaan yritys aikoi kolminkertaistaa hallinnoitavat varat (AUM), yli kaksinkertaistaa asiakkaiden määrän ja levittää. siipensä uusiin kaupunkeihin vahvistaakseen edelleen markkinaosuuttaan.

”Strategia on oikeilla jäljillä”, Papneja sanoi ja lisäsi, että strategiassa yritys ”painottaa investointeja” ihmisiin, tuotteisiin, toimintoihin, teknologiaan ja infrastruktuuriin.

”Tiimin koko on kasvanut, ja meillä on tällä hetkellä yli 200 työntekijää Intiassa. Huomionarvoista on, että suhdepäälliköiden palkkaaminen on kasvanut tänä vuonna 12 prosenttia. Strategiamme on tehokas keskitin ja puhuja -malli – vahva verkosto suhdepäälliköitä, jotka ovat hajallaan eri puolilla maata, joilla on syvällinen ymmärrys paikallisesta kulttuurista ja ympäristöstä. Hubissa on alan asiantuntijoita, jotka palvelevat asiakkaita II- ja III-tason kaupungeissa”, Papneja. lisätty.

Samankaltaiset artikkelit