JNK India IPO avautuu huomenna; Tässä on keskeisiä asioita, jotka sinun on tiedettävä – IPO-uutiset

JNK India IPO opens on April 23

JNK India IPO avautuu 23. huhtikuuta kerätäkseen 649,47 miljoonaa rupiaa yhdistämällä tuoreen liikkeeseenlaskun ja myyntitarjouksen. Yhtiö on pitänyt liikkeeseenlaskun hintaluokan välillä 395–415 rupiaa osaketta kohden. JNK India IPO sulkeutuu 25. huhtikuuta.

JNK India tarjoaa 7,6 miljoonaa yhtiön osaketta uusilla liikkeillä ja 8,4 miljoonaa osaketta myyntitarjouksella.

Osuuden odotetaan valmistuvan 26. huhtikuuta ja listautumisen 30. huhtikuuta mennessä. Yhtiö listataan sekä NSE- että BSE-pörsseille. Harmailla markkinoilla yhtiön osakkeet eivät nähneet minkäänlaista vetovoimaa, niillä ei ollut preemioita eikä alennuksia.

Yksityissijoittajan on haettava vähintään 36 osaketta, joiden yhteenlaskettu arvo on 14 940 rupiaa.

Tietoja yrityksestä JNK India suunnittelee, valmistaa, toimittaa, asentaa ja ottaa käyttöön prosessilämmitteisiä lämmittimiä, reformaattoreita ja krakkausuuneja. Yrityksen asiakaskirjassa on nimiä, kuten Indian Oil Corporation, Tata Projects, Rashtirya Chemicals & Fertilisers jne. Se ei ainoastaan ​​tarjoa palvelujaan Maharashtrassa, Keralassa ja muissa Intian osavaltioissa, vaan myös globaaleilla markkinoilla, kuten Nigeriassa ja Meksikossa.

IIFL Securities ja ICICI Securities ovat JNK Intian liikkeellelaskua johtavat johtajat. Link Intime India toimii ongelman rekisteröijänä.

Samankaltaiset artikkelit