Tärkeä virstanpylväs Uttarakhandille! CM Dhami liputtaa ensimmäisen pikajunan Tanakpurista Dehraduniin – NÄMÄ ovat suurimpia kaupunkeja, jotka yhdistävät linjan – Railways News

railways, uttarakhand railways, indian railways, uttarakhand, Tanakpur to Dehradun, Weekly Express Train, uttarakhand trains

Uttarakhandin pääministeri Pushkar Singh Dhami poistui lauantaina ensimmäisestä pikajunasta Tanakpurista Dehraduniin, joka yhdistää myös joitain muita suuria kaupunkeja. CM Dhami ilmaisi kiitollisuutensa pääministeri Narendra Modille ja rautatieministeri Ashwini Vaishnaville Tanakpur-Dehradun Weekly Express -junasta, joka nyt lisää ihmisten mukavuutta.

Tanakpur-Dehradun Weekly Express -juna yhdistää Banbasan, Khatiman, Pilibhitin, Bhojipuran, Bareilly Cityn, Bareilly Junctionin, Chandosin, Moradabadin, Najibabadin, Laksarin ja Haridwarin rautatieasemat.

Lisäksi tämä junapalvelu tarjoaa helpomman kuljetusvaihtoehdon näistä kaupungeista matkustaville kannattajille vierailla Maa Purnagirissa. Pääministeri matkusti junalla Tanakpurista Khatimaan, oli tekemisissä matkustajien kanssa, keräsi palautetta ja esitti onnentoivotuksia.

Hän korosti, että pääministeri Narendra Modin johdolla Indian Railways etenee kohti kultaista aikakautta, linjassa Uuden Intian toiveita ja visiota omavaraisuudesta. Viimeisen vuosikymmenen aikana Indian Railways on käynyt läpi merkittäviä muutoksia, ja se on esittänyt itsensä uudistetussa muodossa vuodesta 2014 lähtien.

Rautatiet vuodesta 2014

Tällä hetkellä Indian Railways on saavuttanut ennennäkemättömän turvallisuuden poistamalla miehittämättömät rautatien ylitykset leveiltä raideilta. Samaan aikaan Intian rautateiden nopeus on noussut ennennäkemättömälle tasolle. Vande Bharatin kaltaiset kotimaiset junat, jotka ovat omavaraisuuden ja nykyaikaisuuden symboli, integroituvat saumattomasti rautatieverkkoon.

Tulevat uudet rautatielinjat Uttarakhandissa

Amrit Bharat -asemaohjelman puitteissa Uttarakhandin kuudella asemalla on meneillään pääministerin johtamia kunnostustoimia. Vande Bharat -junaliikenteen onnistunut käynnistäminen Dehradunin ja Anand Viharin välillä tänä vuonna on merkittävä saavutus. Tanakpur-Bageshwar-rautatien mittaustyöt on saatu päätökseen, ja rakentamisen on määrä alkaa piakkoin.

Lisäksi valmistellaan Vande Bharat -junien käyttöönottoa Dehradunin ja Ayodhyan ja Varanasin välillä. Pääministeri korosti hallituksensa omistautumista Champawatin alueen kehittämiselle ja vahvisti sitoutuneensa toteuttamaan kehitysaloitteita kaikkien kansalaisten integroimiseksi edistyksen valtavirtaan.

Hän sanoi: ”Olemme hyväksyneet 45 miljoonan rupiaa Purnagiri Temple Ropewayn rakentamiseen tavoitteena lisätä uskonnollisen matkailun toimintaa Maa Purnagiri Dhamissa. Tämän ohella valmistellaan suunnitelmaa infrastruktuurin kehittämiseksi Kakaraligatesta Purnagiri Dhamiin ja yleissuunnitelman tekemiseksi Kedarnathin linjojen mukaisesti palvojien avuksi. Sharda Corridorin alle rakennetaan ghat Haridwarin ja Rishikeshin linjoille, jossa aamu- ja ilta-aarti esitetään upeasti joka päivä.

Hän ilmoitti, että Hanumangarhi-Gandakhali-Khetkhedassa on rakenteilla moottorisilta, joka maksaa 13,77 miljardia rupiaa ja jonka tarkoituksena on helpottaa Maa Purnagirissa vierailevia ihmisiä sadekauden aikana. Lisäksi Intian ja Nepalin rajalla kaupan ja taloudellisen kehityksen tukemiseksi rakennetaan 3,82 kilometriä Indo-Nepal Dry Portia 177 miljoonan investoinnilla.

Muut infrastruktuurihankkeet Uttarakhandissa

Lisäksi Tanakpurin ja Banbasan alueella on aloitettu 130 miljoonan budjetin viemäröintihanke, kun taas Tanakpurissa on käynnissä linja-autoterminaalin rakentaminen 56 miljoonan kustannuksin. Kumaonin merkittäviä temppeleitä kehitetään osana Manas Khand Corridor -aloitetta, joka kattaa lähes kaikki Champawatin alueen näkyvät temppelit.

Pääministeri korosti näiden suunnitelmien toteuttamisen tärkeyttä, jotta Champawatista tulee ihanteellinen ja kehittynyt alue. Hän toisti sitoutuneensa ”Vikalp Rahit Sankalpin” vision toteuttamiseen, jonka tavoitteena on tehdä Uttarakhandista tärkein osavaltio. Hän vaati yhteistyötä ja tukea kaikilta sidosryhmiltä paremman Uttarakhandin rakentamiseksi.

(ANI-tuloilla)

Samankaltaiset artikkelit