Nova Agritech IPO avautuu tilaukselle tänään: Kaikki mitä sinun tulee tietää ennen tilausta on täällä – Market News

Nova Agri Tech IPO Opens from Today

Nova Agritech IPO:n merkintäaika on siirretty ja se alkaa nyt alkaa tästä päivästä eli 23. tammikuuta tiistaista torstaihin 25. tammikuuta asti. Alun perin sen oli määrä alkaa maanantaina 22. tammikuuta, mutta avaamista lykättiin johtuen Ayodhyan Ram-temppelin vihkiäispäivänä, jolloin osakemarkkinat pysyvät suljettuina.

Nova Agritechin listautumisanti, jonka hintaluokka vaihtelee 39–41 ₹ 2 ₹:n nimellisarvoista osaketta kohden, keräsi ankkurisijoittajilta 43,14 miljardia ₹ perjantaina 19. tammikuuta. Yhtiö allokoi yli 1,05 ₹ oman pääoman ehtoista osaketta hintaan ₹ 41 per osake ankkurisijoittajille.

Nova Agritechin listautumisannin arvo on 143,81 ₹, ja se koostuu uudesta 112 ₹ arvoisesta emissiosta ja 7 758 620 2 ₹:n oman osakkeen tarjouksesta (OFS). Venkatasubbarao.

Nova Agritechin listautumisannin eräkoko on 365 osaketta, joista seuraavat saman nimellisarvon kerrannaiset. Julkisen liikkeeseenlaskun allokaatioprosentti on enintään 50 prosenttia päteville institutionaalisille ostajille (QIB), vähintään 15 prosenttia ei-instituutiosijoittajille (NII) ja vähintään 35 prosenttia yksityissijoittajille.

Pörssitarkkailijoiden mukaan Nova AgriTech Ltd:n osakkeilla käydään tänään kauppaa harmailla markkinoilla 20 ₹:lla.

Yrityksen promoottorina toimivat muun muassa näkyvät henkilöt, kuten Malathi S, Kiran Kumar Atukuri, Yeluri Family Trust, Suraksha Agri Retails (India) Private Limited. Tammikuun 12. päivänä heillä on yhteensä 5 49 44 020 osaketta, mikä vastaa 84,27 % liikkeeseen lasketuista osakkeista Red Herring Prospektin (RHP) mukaan.

Listautumisannin nettotuotot on tarkoitettu erilaisiin tarkoituksiin, mukaan lukien investoinnit tytäryhtiö Nova Agri Sciences Private Limitediin uuden kaavatehtaan rakentamiseen, olemassa olevan kaavatehtaan laajennuksen rahoittamiseen, käyttöpääomatarpeiden tyydyttämiseen ja yleisten liiketoiminnan tukemiseen.

Samankaltaiset artikkelit