NSE tutkii väitteitä pk-markkinoiden manipuloinnista – Market News

NSE, BSE, exchange, stock recommendation, stock exchange, deepfake, NSE CEO, fake video, investors

Intian kansallinen pörssi tutkii väitettyjä manipulaatioita pk-markkinoilla Intian arvopaperi- ja pörssihallituksen (Sebi) puheenjohtajan Madhabi Puri Buchin muutama viikko sitten antaman kommentin jälkeen, korkea virkamies sanoi.

Maaliskuussa Buch oli havainnut manipuloinnin merkkejä listautumisannissa (IPO) ja osakekaupassa pääomamarkkinoiden pk-segmentissä. ”Tutkimme SEBI:n esittämiä pk-yritysten manipulointivaatimuksia. Suoritamme prosessin loppuun vaatimusten mukaisesti”, virkamies sanoi.

Aiemmin syyskuussa NSE oli ilmoittanut tuovansa osakkeita pk-markkinoille lisävalvontatoimenpiteen (ASM) ja kaupan välisen kaupan (T2T) puitteissa, ja huomautti väitetystä manipulaatiosta ja voimakkaasta spekulaatiosta markkinoilla.

Puhuessaan erikseen 28. maaliskuuta käynnistetystä valinnaisesta T+0-ratkaisusta 25 skriptille virkamies sanoi, että se voidaan saavuttaa vain pankkijärjestelmän edistymisen ansiosta. Vaikka T+0-selvityssyklissä kaupat selvitetään markkinoiden sulkemisen jälkeen samana päivänä, NSE:n virkamies sanoi, että järjestelmä on valmis välittömään selvitykseen tulevaisuudessa.

Lyhyempään selvityssykliin siirtymisellä pyritään parantamaan markkinoiden likviditeettiä ja tehostamaan selvitysprosessia.

Samankaltaiset artikkelit