Tsemppiä kiinteistönomistajille! Vuokranantajat ansaitsevat tasaisen vuokran ilman tyhjän asunnon riskejä tällä yksinkertaisella temppulla

Boon for property owners! Landlords earning steady rentals without empty unit risks with this simple TRICK

Viime vuosina Intian liikekiinteistömarkkinat ovat kokeneet merkittävää kasvua innovatiivisten sijoitusmallien, kuten flexi-, fractional- ja co-working-segmenttien, syntymisen vauhdittamana.

Erityisesti co-working- ja hallinnoitujen toimistotilojen nousu on muokannut Intian liikekiinteistömarkkinoiden maisemaa viime vuosina. Tämä muutos on hyödyttänyt kaikkia sidosryhmiä, mukaan lukien yritykset, freelancerit, startupit, rakentajat ja kiinteistönomistajat. Myös suuret yritykset ovat miettineet kiinteistöstrategiaansa tämän suuntauksen valossa. Vuokranantajat ja toimistojen omistajat saavat palkkioita investoinneistaan.

Upflex Intian toimitusjohtaja Pratyush Pandey jakoi näkemyksiä co-working-tilojen nousevasta trendistä ja niiden eduista vuokranantajalle ja toimiston omistajille.

”Parin viime vuoden aikana co-working- ja hallittujen toimistotilojen suosion nousu on mullistanut perinteiset liiketoimistomarkkinat ja siihenkin hyvästä syystä. Tämä muutos ei hyödytä pelkästään freelancereita ja startup-yrityksiä, vaan myös suurempia yrityksiä, jotka ovat alkaneet miettiä ja kohdistaa uudelleen kiinteistöstrategiaansa.

Hänen mukaansa muutoksen myötä myös vuokranantajat ja toimistojen omistajat saavat palkintoja, ja tämä muutos muuttaa liikekiinteistömarkkinoita, joista on tulossa molempia osapuolia hyödyttävä järjestely kaikille kolmelle – toimijoille, asukkaalle ja vuokranantajalle.

Aikaisemmin vuokranantajat ja toimistotilojen omistajat joutuivat olemaan riippuvaisia ​​vain keskikokoisista ja isommista tiloista, eikä keskikokoisille ja pienempiin tiloihin löytynyt ottajia, kun taas yhteistyötilojen ansiosta vuokranantajat voivat hyödyntää kiinteistöstään mahdollisimman paljon jakamalla suurempia tiloja. alueet pienempiin vuokrattaviin yksiköihin. Tämä ketterä lähestymistapa tilanjakoon tarkoittaa, että jopa epätavanomaisista tai vajaakäytetyistä kiinteistöistä voi tulla kannattavaa omaisuutta.

Pandey kertoi, kuinka työskentelytilat houkuttelevat monenlaisia ​​​​asukkaita ja minimoivat vuokranantajan vapautumisen riskit, mutta Pandey sanoi, että toisin kuin perinteiset toimistovuokrasopimukset, joihin liittyy usein yksittäisten vuokralaisten pitkäaikaisia ​​sitoumuksia, co-working-tilat houkuttelevat monenlaisia ​​​​asukkaita. Freelancereista ja pienyrityksistä etätiimeihin ja yritysten satelliittitoimistoihin vuokralaisten valikoima on dynaaminen ja monipuolinen. Tämä monimuotoisuus vähentää vajaatoimintariskiä ja varmistaa tasaisen vuokratulon.

”Yhteistyötilat tarjoavat asiakkailleen tyypillisesti joustavia vuokraehtoja päivälipuista kuukausijäsenyyksiin. Tämä mukautuvuus vetoaa vuokralaisiin, jotka etsivät lyhytaikaisia ​​ratkaisuja tai skaalautuvia vaihtoehtoja. Vuokranantajat hyötyvät tästä ketteryydestä mukautumalla nopeasti markkinoiden kysyntään ja optimoimalla vuokratuottoja”, hän vakuutti.

Yhteistyötilat tarjoavat mahdollisuuksia vuokranantajille

Perinteisten vuokratulojen lisäksi co-working-tilat tarjoavat vuokranantajille mahdollisuuksia saada lisätuloja. Tämä voi sisältää kumppanuuksia palveluntarjoajien, kuten ruokamyyjien, kuntoilutilojen tai yritystukipalvelujen kanssa, monipuolistaakseen kiinteistön tulovirtoja entisestään, hän lisäsi.

Co-working-tilojen nousu voi nostaa kiinteistön kokonaisarvoa, kun hyvin suunnitellut ja viihtyisät työympäristöt houkuttelevat laadukkaampia vuokralaisia ​​ja saavat korkeatasoisia vuokraa. Lisäksi kiinteistöissä, joissa on vakiintuneita yhteistyössä toimivia toimijoita, sijoittajien kiinnostus voi lisääntyä ja jälleenmyyntiarvo parantua.

Coworking-tilojen kasvavan kysynnän myötä Intiassa on yli 800 erilaista toimijaa 95 kaupungissa, jotka käyttävät noin 50 miljoonaa neliöjalkaa tilaa ja jotka hallinnoivat ja operoivat näiden vuokranantajien ja kaupallisten toimistotilojen omistajien tiloja.

Symbioottinen suhde vuokranantajan ja toimiston omistajien välillä

Yhteistyötilojen nousu edustaa symbioottista suhdetta vuokranantajan ja toimiston omistajien välillä. Omaksumalla tämän trendin kiinteistönomistajat voivat avata uusia tulovirtoja, optimoida tilankäyttöä ja luoda eloisia yhteisöjä kiinteistöihinsä. Joustavien työtilojen kysynnän kasvaessa edelleen, yhteistyön on tarkoitus muuttaa liikekiinteistömaailmaa.

Samankaltaiset artikkelit