Realty Hotspot: Sector 63 nousemassa nopeasti uudeksi luksuskiinteistökohteeksi Gurugramissa

Realty Hotspot: Gurugram's Sector 63 fast emerging as new luxury real estate destination

Sector 63, Golf Course Extension Road, Gurugram, on merkittävässä kehityksessä, joka muokkaa kiinteistöalan maisemaa, nousemassa näkyväksi mikromarkkinaksi sekä asunnonostajien että sijoittajien keskuudessa. Sector 63, joka oli entinen tyypillinen asuinalue, on muuttunut NCR:n modernin asumisen symboliksi, ja kiinteistöjen hinnat ovat nousseet 77,3 % viimeisen vuoden aikana.

Alan asiantuntijoiden mukaan tämä muutos merkitsee keskeistä muutosta alueen asemassa, ja se kehittyy asuinalueesta luksuskiinteistöjen ja huippuluokan investointien pyrkimyskeskukseksi, mikä heijastaa laajempia kaupunkikehitystrendejä. Tämä nousu on merkittävästi edistänyt alueen talouden elpymistä, korostaen Gurugramin kiinteistöalan kestävyyttä ja potentiaalia, samalla kun se on asettanut uudet standardit kaupunkielämään ja houkutellut monenlaisia ​​sidosryhmiä.

Sektorin 63 maisema koki merkittävän muutoksen kiinteistöjättiläisen DLF:n tullessa markkinoille. Yritys lanseerasi ylellisen korkean kerrostaloprojektin, The Arbourin, vuonna 2023. Tämä lanseeraus nosti tämän mikromarkkinan keskipisteeseen, mikä herätti jännitystä ja lisäsi kysyntää. Huolimatta sen korkealaatuisesta 18 000 rupiaa neliöjalkaa kohden, projekti myytiin loppuun kolmessa päivässä jopa ennen sen käynnistämistä, yrityksen mukaan. Yli 25 hehtaarin alueella sijaitseva hanke käsittää 1137 4 BHK-yksikköä, joiden hinnat alkavat INR 7 croresta yksikköä kohti. Tämä reaktio hankkeeseen ylitti markkinoiden keskiarvon, mikä osoitti kiinnostusta ja luottamusta alueen kiinteistömarkkinoita kohtaan.

The Arborin menestys ei vain lisännyt Sector 63:n vetovoimaa, vaan sillä oli myös ratkaiseva rooli paikallisten kiinteistömarkkinoiden nuorentamisessa, mikä loi ennakkotapauksen kasvulle ja investoinneille pandemian jälkeisellä aikakaudella.

Gurugramissa toimiva kiinteistökonsultti Ajay Pal Singh Sethi korosti tätä muutosta ja huomautti, että koko alueen infrastruktuuri ja esteettinen vetovoima paranivat dramaattisesti DLF:n projektin käynnistämisen jälkeen.

Exp Realty Intian toiminnanjohtaja Shashank Vashishtha kommentoi alueen arvostusta: ”Parannettu infrastruktuuri vaikuttaa positiivisesti paikallisiin asuntomarkkinoihin. Golfkentän laajennustien meneillään oleva laajennus on hyvä esimerkki siitä, kuinka infrastruktuurin kehittäminen muokkaa merkittävästi kiinteistömarkkinoita. Parantuneiden kulkuyhteyksien, mukavuuksien ja muiden olennaisten palvelujen saatavuuden ansiosta Golf Course Extension Roadin lähellä sijaitsevat kiinteistöt ovat tulossa halutummiksi mahdollisille ostajille ja sijoittajille. Näiden kiinteistöjen lisääntynyt kysyntä nostaa hintoja ja antaa rakennuttajille ja rakentajille mahdollisuuden rakentaa uusia koteja ja yhteisöjä, mikä vaikuttaa positiivisesti alueen yleiseen asumiskelpoisuuteen ja elämänlaatuun. Lisäksi parantunut mukavuuksien ja palveluiden saavutettavuus voi lisätä alueen vetovoimaa perheille ja erinomaista lastenkasvatuspaikkaa etsiville.”

Emaarin kaltaiset kehittäjät ovat seuranneet The Arborin menestystä korkealla rakennusprojektillaan, kuten The Urban Oasis, sektorilla 63. Nämä uudet kehityssuunnat osoittavat suuntausta kohti korkeatasoista kiinteistöä alueella, mikä osoittaa jatkuvaa kasvua. Muut hankkeet sektorilla 63 ja sen ympäristössä, mukaan lukien Adani Samsara Avasa, Dhoot Time Residency ja Pioneer Urban Presidia, ovat myös todistaneet hintojen nousua.

Sektorin 63 muuttaminen perinteisestä alueesta luksuskiinteistöjen solmukohtaksi korostaa alan vahvuutta ja potentiaalia. Näiden uusien standardien asettamien hankkeiden myötä sektori 63 ei ole vain toipunut pandemian aiheuttamasta taantumasta, vaan on myös noussut halutuksi kohteeksi korkeatasoiselle asumiselle. Tämä kehitys on houkutellut erilaisia ​​sijoittajia ja asukkaita, mikä on vahvistanut alueen mainetta dynaamisena ja kehittyvänä kiinteistömarkkinana.

Samankaltaiset artikkelit