Rupia sulkeutuu hieman korkeammalla, kirjaa viikoittaista voittoa – Market News

National Pension System, Atal Pension Yojana, government employees, corporate bonds, government securities, top news, latest news, money news,

Intian rupia nousi hieman perjantaina, kun valtion ylläpitämien pankkien ja maahantuojien dollarin kysyntä heikensi Yhdysvaltain joukkolainojen tuottojen laskua ja positiivista ilmapiiriä Intian liittovaltion budjetin esittämisen jälkeen. Rupia päättyi 82,9175:ssä dollaria vastaan ​​verrattuna sen dollariin. edellinen päätöskurssi 82,9650. Viikon aikana valuutta nousi 0,2 %. Samalla kun rupia nousi päivänsisäiseksi korkeimmalle tasolle 82,8325, nousun rajoittivat valtion omistamien pankkien dollariostot, jotka olivat todennäköisesti Intian keskuspankin puolesta, neljä kauppiasta sanoi.

Dollariindeksi putosi 102,91:een ja näytti jyrkimmällä viikoittaisella laskullaan yli kuukauteen. Useimmat Aasian valuutat nousivat, Korean won nousi yli 0,7 % ja nousi johtavana. Intian hallitus ilmoitti torstaina pitämässään välibudjettiesityksessä suunnitelmasta hillitä julkisen talouden alijäämää ja bruttolainanottotavoitteita 1. huhtikuuta alkavalle tilikaudelle. mikä todennäköisesti auttaa velkavirtoja Intiaan.

10 vuoden Treasury-tuotto noteerattiin viimeksi 3,89 prosentissa sen jälkeen, kun se laski torstaina 10 peruspistettä (bps) turvasatamakysynnän keskellä Yhdysvaltain alueellisia pankkeja koskevien uusien huolenaiheiden vuoksi. SMC Global Securitiesin valuuttatutkimuksen johtaja Arnob Biswa sanoi.

Mutta on avainasemassa nähdä, pystyykö rupia rakentamaan voittoja, koska mahdollinen dollarin elpyminen voi pysäyttää vauhdin, Biswa lisäsi. Painopiste siirtyy Yhdysvaltain maatalouden ulkopuolisiin palkkatietoihin, jotka erääntyvät myöhemmin päivällä. Reutersin kyselyyn vastanneet taloustieteilijät odottavat, että palkkasumma nousi tammikuussa 180 000:lla, kun se edelliskuussa oli 216 000.

Samankaltaiset artikkelit