Coinbase-tulot ylittivät arviot, johtajat odottavat voittavan taistelun SEC:n kanssa

The company and Binance were sued by US Securities and Exchange Commission in June

Coinbase Global ylitti torstaina toisen vuosineljänneksen tuotto-odotukset korkeammista korkotuloista, kun taas sen johtajat sanoivat kryptopörssin voittavan oikeudellisen taistelunsa Yhdysvaltain arvopaperimarkkinaviranomaisen kanssa.

US Securities and Exchange Commission haastoi yhtiön ja sen kilpailijan Binancen oikeuteen kesäkuussa. Se väitti, että Coinbase kävi kauppaa vähintään 13 krypto-omaisuudella, jotka ovat arvopapereita rekisteröimättä niitä sääntelyviranomaiselle. SEC:n toiminta merkitsi kryptoteollisuuden tukahduttamisen dramaattista eskaloitumista.

”SEC:n kanssa käytävän oikeudenkäynnin osalta haluan olla hyvin selvä, uskomme voivamme voittaa. Odotamme voittavamme”, sanoi lakiasiainjohtaja Paul Grewal tuloksen jälkeisessä puhelussa. Coinbasen osakkeet laskivat viimeksi 1,2 % epävakaassa jatketussa kaupankäynnissä. Osake on kokenut rajua rallia tänä vuonna ja noussut 156 % vähittäiskaupan uudistuneen kiinnostuksen ja sektorin laajuisen teknologian elpymisen myötä.

Oppenheimer-analyytikko Owen Lau sanoi, että sijoittajien alkuperäinen innostus tuloksista vaimeni, kun he kaivasivat syvemmälle ja ymmärsivät, että ohje oli odotusten mukainen. Kryptopörssi odottaa kolmannen vuosineljänneksen tilaus- ja palvelutulon olevan vähintään 300 miljoonaa dollaria, kun arviot ovat 336,15 miljoonaa dollaria.

Coinbasen liikevaihto oli 707,9 miljoonaa dollaria toisella vuosineljänneksellä, mikä ylitti 663 miljoonan dollarin arviot Refinitivin tietojen mukaan. Korkotuotot nousivat vuosineljänneksellä 201,4 miljoonaan dollariin vuoden takaisesta 32,5 miljoonasta dollarista.

”Toisella vuosineljänneksellä kryptovolatiliteetti, joka on keskeinen tekijä kaupankäyntitoiminnassamme, jatkoi laskuaan ja saavutti usean vuoden alimmillaan”, sanoi rahoitusjohtaja Alesia Haas. Vuosineljänneksen kaupankäyntimäärät putosivat 92 miljardiin dollariin vuoden takaisesta 217 miljardista dollarista, kun taas sen tappio supistui 97 miljoonaan dollariin 1,09 miljardista dollarista samana ajanjaksona vuonna 2022.

Samankaltaiset artikkelit