XRP-merkkien hinnat jatkavat laskuaan

XRP is the native cryptocurrency of the XRP Ledger

Cointelegraphin mukaan XRP-hinta (XRP $ 0,62) ei saavuttanut odotettua tasoa äskettäisen myönteisen tuomioistuimen päätöksen jälkeen. On odotettavissa, että John Deaton, pro-XRP-lakimies, ei kyennyt saavuttamaan hintatavoitteita, jotka hän odotti kryptovaluutan saavuttavan.

Lähteet paljastivat, että Deaton mainitsi julkaisun käyttäjältä nimeltä Moon Lambo X:ssä (entinen Twitter), joka tuomitsi tiettyjen sijoittajien valitukset digitaalisten valuuttojen hintojen laskusta vuodesta toiseen. Moon Lambo mainitsi myös, että XRP on kasvanut 85 prosenttia tänä vuonna ja sen odotetaan saavuttavan positiivisen yleistrendin, Cointelegraph lisäsi.

On odotettavissa, että tuomari Analisa Torres on jo maininnut, että XRP:tä ei pidetä arvopaperina tietyissä olosuhteissa. Tämän päätöksen odotetaan aiheuttaneen kryptovaluuttojen kurssin laskun Web3.0-ekosysteemissä, Cointelegraph korosti.

Lisäksi uskotaan, että kuusi vuotta sitten XRP oli saavuttanut kaikkien aikojen huippunsa, joka oli 3,84 dollaria. Oletettavasti Deaton odottaa, että) 1 dollarin saaminen on mahdollista, Cointelegraph päätteli.

Samankaltaiset artikkelit