FTX tavoittelee 500 000 dollarin arvosta Digital Custodyn maksukyvyttömyysmyyntiä – Digital Transformation News

Reportedly, DC has a custodial licence authorised by the South Dakota Division of Banking

John J Ray III, FTX-velallisten kiinteistöjen toimitusjohtaja, on järjestänyt Digital Custodyn (DC) myynnin CoinListille 500 000 dollarin alennuksella. Rahoituksen toimittaa Terence Culver, DC:n myyjä ja toimitusjohtaja, koska FTX maksoi alun perin 10 miljoonan dollarin arvoisen summan ostaakseen DC:n Cointelegraphin osalta.

Cointelegraphin mukaan FTX:n lakiasiakirjoissa todettiin, että DC ostettiin LedgerX:n ja FTX US:n säilytystilojen tarjoamiseksi. Ymmärrettyjen tietojen mukaan täydellinen DC-integrointi FTX:ään ei tapahtunut ennen kuin Sam Bankman-Fried, edellinen toimitusjohtaja, haki konkurssiin marraskuussa 2022, kolme kuukautta DC-hankinnan jälkeen. Näyttää siltä, ​​että FTX:n DC:n osto tapahtui yli kahdessa viiden miljoonan dollarin maksussa, nimittäin joulukuussa 2021 ja elokuussa 2022.

Cointelegraphin tietojen perusteella FTX:n oikeudellinen yksikkö korosti, että koska FTX US:ta ei avata uudelleen, DC:llä on vain vähän etuja kiinteistön kannalta. ”DCI ei ole enää hyödyllinen velallisten liiketoiminnalle, koska Debtors myi LedgerX:n ja että on epätodennäköistä, että velalliset myyvät tai käynnistävät uudelleen FTX US:n”, tiimi totesi. Kaikesta huolimatta DC:llä on edelleen Etelä-Dakotan pankkiosaston hyväksymä säilytyslupa. Raporttien mukaan sekä komitea että FTX.comin Yhdysvaltojen ulkopuolisten asiakkaiden tilapäinen komitea hyväksyivät sovinnon, kuten FTX:n oikeushenkilö on selventänyt. Uskotaan, että jos ostaja ei pysty selviytymään kaupasta, 50 000 dollarin arvoinen käänteinen irtisanomismaksu otetaan käyttöön.

Lisäksi Cointelegraph totesi, että FTX valaisi, kuinka sen uudelleenjärjestelyaikeet eivät liity yrityksen elvyttämiseen, vaan pyrkivät maksamaan asiakkailleen täysin takaisin. Lähteet viittaavat siihen, että monet FTX-käyttäjät ilmaisivat halunsa Yhdysvaltain konkurssituomarille pidättäytyä FTX:tä arvioimasta kryptovaluuttatalletuksiaan vuoden 2022 hintojen perusteella.

Samankaltaiset artikkelit