Markkinat odottavat edelleen nousua, sanoo Geojit Financials; Tässä syy – CaFE Invest News

Techincal stocks

Kirjailija: Anand James

Toisin kuin Nifty on uupunut geopoliittisten jännitteiden ja koronlaskujen viivästymisen keskellä, Midcap 150- ja Smallcap 250 -indeksit näyttävät valmistautuvan uuteen nousuun, jonka olimme vahvistaneet myös viime viikolla. 41 % Smallcap250-osakkeista on siirtynyt suhteellisessa voimaindeksissä 50-60 tällä viikolla vahvistaen meneillään olevaa vetäytymistä. Vain 5 % Smallcap 250 -osakkeista on siirtynyt yliostetulle alueelle, ja vain 15 % Smallcap250 -osakkeista saavutti tällä viikolla uusia 52 viikon huippuja, mikä tukee käsitystä, että lisääntyvien geopoliittisten jännitteiden laukaisemat haitat voivat olla lyhyt.

On kuitenkin myönnettävä, että Nifty on juuri kääntynyt alemmas nousevan rinnakkaisen trendilinjan kanavan yläpäästä, joka on pitänyt hintoja vuoden 2023 alusta lähtien. Olemme testanneet tämän kanavan alapäitä kahdesti vuonna 2023, mutta tämä tähän mennessä alhaisin se on kanavan keskiviivalle asti. Tämä ehdottaa runsaasti tilaa miinuksille jopa nousevassa rakenteessa. Emme kuitenkaan vielä näe laajennusta yläraajojen ulkopuolelle, mikä on yleensä klassista härkämarkkinoiden liikkeitä. Tämä rohkaisee meitä olemaan toistaiseksi vähemmän pessimistisiä, ja vaikka 22530:n vaakasuuntainen tuki todennäköisesti katkeaa, pahimman tapauksen heikkenemisodotus rajoittuu toistaiseksi 21800:aan. Itse asiassa osakekohtaiset tulosvirtaan johtavat laukaisimet tarjoavat ihanteellisen ympäristön estää Niftyä suuntautumasta heikentymästä, mikä rohkaisee meitä olemaan irrottamatta katsettamme Niftyn 22850-23200 ja Nifty Bankin 51200 tavoitteista.

Vaihtoehtoisesti kyvyttömyys sulkeutua yli 21200:n volatiliteetin tai suoran pudotuksen 21800:n jälkeen voi vahvistaa nousurakenteen katkeamisen ja asettaa 20300:n karhun liikkeen ensimmäiseksi tavoitteeksi. Bank Niftyn kanssa samanlainen jaottelu voisi nähdä 46600 karhun liikkeen ensimmäisessä osuudessa, jos emme onnistu pian sulkemaan yli 48700. Olemme kuitenkin vähemmän karhuisia Bank Niftyn suhteen.

Samankaltaiset artikkelit