Intia työskentelee nyt flexi-toimistoista: Tiedä kuinka tason 2 ja 3 kaupungeista on tullut joustavien työtilojen keskus

India now works from flexi offices: How these Tier 2 and 3 cities have turned hub for flexi workspaces

Viimeisen neljän vuoden aikana työtilamaisema on kokenut valtavan muutoksen. Ensin pandemian aikana ja sen jälkeen on otettu käyttöön kotona työskentely ja sitten hybridityö- ja flexi-malli. Yhä useammat yritykset ovat nyt alkaneet katsoa pidemmälle kuin perinteiset työpaikat ja vähentävät riippuvuutta yhden toimipaikan toimistotiloista. Tämä muutos on lisännyt tarvetta ja kysyntää sekä co-working- että johdetuille toimistoille.

Aikaisemmin oli vain kourallinen yrityksiä, joilla oli hybridityöskentelymalli työntekijöilleen. Mutta nyt yhä useammat organisaatiot maassa ovat alkaneet keskittyä työn ja yksityiselämän tasapainoon ja työntekijöiden hyvinvointiin. Tämä on auttanut yhteistyössä toimivia ja johdettuja toimistoja kasvamaan harppauksin muutaman viime vuoden aikana. Tämä on hyödyttänyt erityisesti tason 2 ja 3 kaupunkeja sekä maan maaseutualueita.

Upflex Intian toimitusjohtaja Pratyush Pandey kommentoi tätä uutta trendiä flexi-toimistojen nousuun ja merkityksellisyyteen: ”Intian työtilamaisema on muuttumassa teknologisen kehityksen, muuttuvien työkulttuurien ja yrittäjyyden nousun myötä. Kun kaupunkikeskukset tulevat yhä ruuhkaisemmiksi ja kalliimmiksi, suuntaus on yhä enemmän etsiä vaihtoehtoisia paikkoja yritysten ja työtilojen perustamiselle. Tämä suuntaus on erityisen ilmeinen maaseutualueilla ja tason 2 ja 3 kaupungeissa kaikkialla Intiassa.

Monet muut kuin metrokaupungit ovat yhä houkuttelevampia yrityksille, jotka haluavat laajentua niiden tarjoamien etujen ansiosta. Tason 2 kaupungit, mukaan lukien Ahmedabad, Indore, Jaipur, Kochi, Bhubaneswar, Chandigarh ja
Lucknow, ovat saamassa huomattavaa suosiota tässä suhteessa. Lisäksi flexi-tiloja on syntymässä kaupunkeihin kuten Coimbatore, Madurai, Thiruvananthapuram, Visakhapatnam ja Vijayawada.

Yksi flexi-toimistojen tärkeimmistä eduista on niiden kohtuuhintaisuus verrattuna perinteisiin toimistotiloihin ja lähes olematon pääomasijoitus varustetun toimiston perustamiseen, Pandey sanoi ja lisäsi, että tämä näkökohta on erityisen houkutteleva tason 2 ja 3 kaupungeissa, joissa kiinteistökustannukset ovat korkeat. suhteellisen alhaisempi kuin suurilla suurkaupunkialueilla.

”Joukkutoimistot tarjoavat tiukalla budjetilla toimiville yrittäjille ja pienyrityksille kustannustehokkaan ratkaisun laadusta tai mukavuuksista tinkimättä. Metrojen lisääntyessä liitettävyyden tason 2 ja 3 kaupunkeihin näistä kaupungeista on tullut paikallisten toimistomarkkinoiden ja työmarkkinoiden kukoistuskeskus, ja näissä kaupungeissa on nähtävissä suuri coworking- ja hallittujen järjestelyjen virta”, hän sanoi.

”Flexi-toimistojen kasvu maaseudulla ja tason 2 ja 3 kaupungeissa Intiassa edustaa paradigman muutosta tavassa, jolla koemme ja hyödynnämme työtiloja”, hän sanoo.

Pelkän mukavuuden lisäksi näillä tiloilla on keskeinen rooli nykyaikaisten työympäristöjen demokratisoinnissa, yrittäjyyden edistämisessä ja aluekehityksen edistämisessä. Kun trendi jatkaa vauhtia, flexi-toimistoista tulee olennaisia ​​osallistavan kasvun ja innovaatioiden katalysaattoreita Intian monipuolisessa ympäristössä, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit