Aadhar Housing Finance IPO avautuu tänään; tarkista allokaatio, hintaluokka ja muut tiedot – Market News

Aadhar Housing Finance IPO:

Aadhar Housing Finance IPO avattiin 8. toukokuuta yksityissijoittajille, jotta he voivat merkitä yhteensä 3 000 miljoonaa rupiaa tuoreen liikkeeseenlaskun ja myyntitarjouksen yhdistelmällä. Ilmoitus päättyy 10. toukokuuta.

Yhtiö on asettanut emissiohinnaksi 300-315 ruplaa osakkeelta. Osuuden odotetaan valmistuvan 13. toukokuuta mennessä ja listautumisen 15. toukokuuta.

Yhtiö tarjoaa asuntolainoja alemman tulotason segmentille, sillä se on vahvasti läsnä 4- ja 5-tason kaupungeissa syvän vaikutushaarojen vuoksi. Yhtiön toimialana on tarjota erilaisia ​​asuntolainatuotteita asuin- ja liikekiinteistöille.

Yhtiö on säilyttänyt työntekijöilleen 2 39 726 osaketta ja tarjoaa niitä 23 rupiaa alennuksella merkintähintaan. Vähittäistarjoajan on haettava vähintään 47 osaketta, joiden arvo on 14 805 rupiaa.

”Kun otetaan huomioon Aadhar HFC:n kasvava brutto AUM ja nettovarallisuus sekä vakaa keskimääräinen lainojen koko, se osoittaa vakaan taloudellisen tilanteen ja potentiaalin laajentaa edelleen. Lisäksi sen kasvava levinneisyys 4- ja 5-tason kaupunkeihin viittaa lupaaviin kasvunäkymiin. Siksi suosittelemme kaikki parametrit huomioon ottaen sijoittajia ”merkitsemään” liikkeeseenlaskun pitkällä aikavälillä”, sanoi Rajan Shinde, Mehta Equitiesin tutkimusanalyytikko.

Aadhar Housing Financen liikkeeseenlaskua hoitaa yhteensä viisi kirjanpitäjää, nimittäin ICICI Securities, Citigroup Global Markets India, Kotak Mahindra Capital Company, Nomura Financial Advisory & Securities ja SBI Capital Markets. Kfin Technologies toimii ongelman rekisteröijänä.

Samankaltaiset artikkelit