Päätöskello: Markkinoilla jatkuu vakaa vaisu kauppa viikon ajan, Nifty laskee alle 19800:n, Sensex lähellä 66000, IT putoaa yli 1 % – Market News

After the flat start, Nifty oscillated in a narrow band till the end and finally settled at 19794.70 levels.

Vertailuosakeindeksit päättivät perjantain kaupankäyntisession negatiivisella alueella. NSE Nifty 50 päätyi 7,30 pisteen eli 0,04 prosentin laskuun 19 790,55:een, kun taas BSE Sensex päätyi 47,77 pisteen eli 0,07 prosentin laskuun 65 970,04 pisteeseen. Bank Nifty -indeksi nousi yli 191,60 pistettä eli 0,44 % ja asettui 43 769,10:een.

Laajemmat indeksit päättyivät pitkälti vaihtelevasti Smallcap- ja Midcap-osakkeiden noustessa. Terveydenhuollon ja pankkitoiminnan osakkeet nousivat muiden toimialaindeksien joukossa, kun taas IT- ja FMCG-osakkeet laskivat.

”Markkinat konsolidoituivat vaihteluvälille uudelle istunnolle ja päättyivät ennallaan. Tasaisen alun jälkeen Nifty värähteli kapealla kaistalla loppuun asti ja asettui lopulta 19794,70:n tasolle. Samaan aikaan sekasuuntaukset toimialarintamalla pitivät kauppiaat kiireisinä, ja lääke-, metalli- ja pankkitoiminta päättyivät vihreisiin. Markkinoiden leveys kallistui myös hieman etenevällä puolella pienyhtiöiden toiminnan ansiosta”, sanoi Ajit Mishra, Religare Broking Ltd:n teknisen tutkimuksen johtaja.

Mishra lisää myös, että Niftyssä on toistaiseksi ollut tervettä konsolidaatiota, ja uskomme, että vain ratkaiseva eron nousu yli 19 850 voisi tasoittaa tietä uudelle korkealle muulle alueelle sidottulle harhalle. Osallistujien tulee seurata tarkasti Yhdysvaltojen markkinoita ja suurten pankkiyhtiöiden toimintaa. Pysy sillä välin valikoivana ja vältä ristiriitaisia ​​kauppoja.

Adani Enterprises, Cipla, Divis Labs, Hindalco Industries ja Adani ports & SEZ olivat NSE Nifty 50:n suurimmat voittajat, kun taas jäljessä olevia ovat Wipro, Apollo Hospitals, HCL Technologies, TCS ja Britannia Industries.

Intian volatiliteettiindeksi (India VIX) nousi 0,13 %.

Samankaltaiset artikkelit