Federal Bank, South Indian Bank lopettaa uusien yhteisbrändättyjen korttien liikkeeseenlaskun – Pankki- ja rahoitusuutiset

federal bank, south indian bank, co-branded credit card, credit cards, banking

Federal Bank ja South Indian Bank ovat lopettaneet uusien yhteisbrändättyjen luottokorttien myöntämisen sen jälkeen, kun Reserve Bank of India (RBI) pyysi lainanantajia pidättymään uusien asiakkaiden hankkimisesta tällaisille korteille. Molemmat lainanantajat jatkavat nykyisten asiakkaiden palvelua.

”Intian keskuspankin 12. maaliskuuta 2024 päivätyn kirjeen mukaisesti olemme lopettaneet uusien yhteisbrändättyjen luottokorttien myöntämisen”, Federal Bank sanoi BSE:lle jättäessään. ”Pankki on parhaillaan korjaamassa puutteellisia alueita ja hakee viranomaislupaa ennen uuden liikkeeseenlaskun jatkamista”, se lisäsi.

Pankki jatkaa luottokorttien tarjoamista uusille ja olemassa oleville asiakkaille ei-co-branded-segmentissä ja jatkaa myös olemassa olevien asiakkaiden palvelemista, joilla on tällä hetkellä pankin myöntämiä co-brand-luottokortteja.

Keskuspankki muutti 7. maaliskuuta luotto- ja pankkikorttien yleisohjetta ja pyysi liikkeeseenlaskijoita luomaan vankan järjestelmän varojen loppukäytön seurantaan.

”Pankki ei saa ottaa uusia asiakkaita yhteisbrändätyillä luottokorteillamme ennen kuin pankki on täysin noudattanut asiaa koskevia säännöksiä”, sanoi South Indian Bank hakemuksessa. ”Pankki jatkaa kuitenkin olemassa olevien asiakkaiden palvelemista, joilla on pankin myöntämiä yhteisbrändättyjä luottokortteja”, se lisäsi.

Yhteisbrändättyjä luottokortteja koskevien tarkistettujen ohjeiden mukaan kortissa on ehdottomasti mainittava nimenomaisesti sen myöntäminen tällaisen yhteistyön puitteissa. Lisäksi kortin myöntäjän nimi tulee olla näkyvästi esillä kaikissa markkinointi- ja mainosmateriaaleissa. Tämä ilmoitus näkyy vain kortinhaltijalle yhteisbrändäyskumppanin alustalla. Kortinmyöntäjiä kehotetaan varmistamaan, että kaikki yhteisbrändäyssopimukset ovat ohjeiden mukaisia.

Samankaltaiset artikkelit