Fukrey-tähti Pulkit Samrat solmii Kriti Kharbandan: Raportit – Viihdeuutisia

Pulkit Samrat to tie knot with Kriti Kharbanda

Muutaman vuoden parisuhteessa olleet Kriti Kharbanda ja Pulkit Samrat valmistautuvat pian naimisiin. Hääseremonian odotetaan tapahtuvan ITC Grand Bharatissa Manesarissa, Haryanassa, keskellä luonnonkauniista Aravalli-aluetta.

Koska molemmat näyttelijät ovat kotoisin Delhistä ja heidän perheensä asuvat NCR:n alueella, ITC Grand Bharatin tapahtumapaikan valinta sopii täydellisesti heidän maantieteellisiin juuriinsa.

Kriti ja Pulkit ovat jakaneet näytön useissa elokuvissa, kuten Veerey Ki Wedding, Taish ja Pagalpanti. Ennen suhdettaan Kritiin Pulkit oli naimisissa Shweta Rohiran kanssa.

Pulkit Samratin ja Kriti Kharbandan häitä ympäröivä hälinä alkoi, kun he molemmat julkaisivat samanlaisia ​​kuvia romanttisesta ystävänpäivämatkastaan. Heidän kuvatekstinsä viittasivat hienovaraisesti, että he solmivat maaliskuussa.

Kriti kirjoitti Instagramissa ”Marssitaan yhdessä, käsi kädessä #happyvalentinesday”, kun hän lisäsi kuvan itsestään Pulkitin kanssa.

Pulkit Samrat julkaisi kuvan itsestään syleilemässä Kritiä heidän purjehtiessaan veneellä viehättävässä paikassa. Kuvan mukana hän kirjoitti sanat ”minä”. Hänen tekstinsä ilmaisi: ”Tanssii hypyn reunalla! Minä rakastan sinua… @kriti.kharbanda.”

Ammattirintamalla Pulkit Samrat nähtiin äskettäin Fukreyn kolmannessa osassa, ja hän esiintyi lyhyesti Zoya Akhtarin verkkosarjassa Made in Heaven kausi 2. Samaan aikaan Kriti Kharbanda valmistautuu tulevan elokuvansa, Risky Romeo, julkaisuun. saapuu teattereihin toukokuussa 2024.

Samankaltaiset artikkelit