”Modi-osakkeiden” omaisuus heilahtelee hallituksen kanssa viimeisten neljän päivän aikana

market

Tämän viikon alusta lähtien maailmanlaajuisen välitysyhtiön CLSA:n tunnistamien 54 ”Modi-osakkeen” omaisuus on heilunut Narendra Modin johtaman Bharatiya Janata Partyn (BJP) kohtaloiden mukaisesti ja saavuttanut laajan enemmistön yksinään, raportoi. Akshata Gorde.

Nämä 54 ”Modi-osaketta” koostuvat suurelta osin valtion omistamista yrityksistä, kuten NTPC, Oil and Natural Gas Corp, Bharat Heavy Electricals, NHPC ja State Bank of India, muun infrastruktuurin ja yritysryhmien laskurit, kuten Reliance Industries.

Nousu 6 prosenttiin (keskimäärin näistä 54 osakkeesta) sen jälkeen, kun poistumiskysely ennusti maanvyörymän voiton BJP:n johtamalle National Democratic Alliancen (NDA) hallitukselle, putoaa keskimäärin yli 13 prosenttiin sen jälkeen, kun odotettu tuomio näytti synkältä. , nämä osakkeet ovat seuranneet tiiviisti vaalihuumeita.

Kun pääministeri Narendra Modi on nyt valmis turvaamaan kolmannen kauden kahden keskeisen liittolaisensa tuella hallituksen muodostamiseen, nämä ”Modi-osakkeet” ovat toipuneet lähes puolet keskimääräisistä tappioista tiistain vapaan pudotuksen seurauksena.

Näillä skripteillä on edelleen hallussaan yli 40 % viimeisten kuuden kuukauden keskimääräisistä voitoista huolimatta siitä, että useat pankkiiriliikkeet ovat muuttaneet Intian pelikirjaansa puolustavammaksi rajoittamalla altistumista tällaisille PSU-osakkeille.

Markkinaasiantuntijat sanoivat, että näiden laskurien ajautuminen eteenpäin riippuu avainhallituksen nimityksistä ja siitä, kuinka Modi johtaa koalitiohallitusta.

Samankaltaiset artikkelit