Näppärä, Sensex korjasi viimeiset neljä viikkoa globaalien vihjeiden mukaan, voitonvarauspainotus; laajemmat markkinat kestävät

share market

Olemme nähneet asteittaista laskua viimeisen neljän viikon ajan, jatkeena vallitsevaa korjaavaa vaihetta. Myös globaalien indeksien, erityisesti Yhdysvaltain markkinoiden, viimeaikainen lasku on alkanut painaa tunnelmia. Vertailuindeksin mukaisesti pankkiindeksin jatkuva alituotto yhdistettynä eri sektoreiden raskaisiin painoihin lisäsi painetta. Kuitenkin rotaatioostot valikoiduissa indeksin suurissa yhtiöissä välillä rajoittaa laskun vauhtia. Ja laajemmat indeksit osoittavat edelleen joustavuutta, mikä tarjoaa sijoittajille jonkin verran lohtua.

Maailmanlaajuisen trendin heikkeneessä odotamme korjaavan sävyn jatkuvan myös markkinoillamme. Ja kun seuraamme tarkasti Yhdysvaltojen vihjemarkkinoita, avainindeksillä Dow Jonesilla on seuraava suuri tuki 34 200:ssa ja sitten 33 700:ssa eli 200 EMA:ssa. Ja aikaisempi tuki mm. 34 600-34 900 vyöhyke toimisi vahvana vastuksena toipumisen yhteydessä.

Koska näemme sekalaista suuntausta eri sektoreilla, osallistumisen tulisi keskittyä osakekohtaiseen lähestymistapaan ja säilyttää molempien osapuolten asemat. Pidä myös tappiot perässä kannattavien positioiden nousussa, erityisesti keskisuurten ja pienten yhtiöiden alueella. Kauppiaiden tulee olla tarkkaavaisia ​​alla korostettuja Nifty- ja Bank Nifty -kohteita ja kohdistaa positiot sen mukaisesti.

Nifty on nähnyt voittoa viimeisen kahden viikon ajan ja liikkunut lyhyen aikavälin liukuvan keskiarvon eli 20 EMA:n tuen ympärillä. Viimeaikainen hintakehitys viittaa vauhdin hidastumiseen ja odotamme indeksin vahvistuvan laajemmalla alueella. Jos lasku jatkuisi, 19 100 – 19 300 vyöhyke tarjoaisi tukea, kun taas nousu kohti 19 650 – 19 850 vyöhykettä houkutteli jälleen voittoa.

Pankkiindeksi, Bank Nifty, on jatkanut alituloaan ja liikkuu tällä hetkellä keskipitkän aikavälin liukuvan keskiarvon eli 100 EMA:n keskeisen tukialueen ympärillä. Odotamme vyöhykkeen 42800-43300 tarjoavan tyynyn siltä varalta, että voitonotto jatkuu pidemmälle. Korkeammalla puolella 44500-45000 vyöhykettä olisi vaikea ylittää yksityispankkiyhtiöiden vaihtelevan tuloksen vuoksi.

– Axis Bank, Federal Bank, Hindalco, LIC Housing Finance, Maruti Suzuki, NMDC, Tata Consumer Products

– Delta Corp, Indraprastha Gas, Hero MotoCorp, UPL

Samankaltaiset artikkelit