Kotak Bank tavoittelee 100 000 käyttäjäkuntaa arm Fynille FY24-päähän

Kotak Mahindra Bank, Kotak Mahindra Bank growth, Kotak Mahindra Bank green deposits, Kotak Mahindra Bank business accounts,

Kotak Mahindra Bank (KMB) pyrkii saavuttamaan miljoonan asiakaskunnan Fynille, sen kokonaisvaltaiselle digitaaliselle alustalle, joka on rakennettu yksinomaan yrityspankki- ja yritysasiakkaille, kuluvan tilikauden loppuun mennessä.

Shekhar Bhandari, KMB:n globaalin transaktiopankkitoiminnan ja new age -liiketoiminnan johtaja, sanoi: ”Kotak Fyn (tarpeidesi mukaan) lanseerattiin huhtikuussa 2023. Ensimmäisen viiden kuukauden aikana olemme saaneet 40 000 yritysasiakasta ja lisäämme vielä 60 000 asiakasta vuoden lopussa.”

Se on yhden luukun digitaalinen alusta, joka huolehtii kaikista yritysasiakkaiden yrityspankkitarpeista, kuten tilipalvelut, kauppa, perintä, tilipalvelut, lainat ja maksut kaikkien kanavien, kuten mobiilin, API:n ja verkon kautta, 24×7-periaatteella.

Viiden ensimmäisen kuukauden aikana Kotak Fyn on kirjannut 550 000 kauppatapahtumaa, joiden arvo on 26 100 miljoonaa rupiaa. Hän toivoo, että koko vuoden aikana 100 000 asiakasta tekee 1 biljoonan ruplan liiketoimia, hän sanoi.

”Olemme tällä hetkellä ainoa pankki, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen digitaalisen alustan, joka on rakennettu yksinoikeudella yrityspankki- ja yritysasiakkaille. Tämän portaalin kehittäminen kesti 24 kuukautta”, hän sanoi ja lisäsi, että tällä hetkellä markkinoilla ei ole vastaavia tuotteita.

”Kutsumme sitä pelin vaihtajaksi, joka on auttanut yritys-Intia alentamaan rahastokustannuksiaan 14%. Tämä on myös säästänyt aikaa, sillä Kotak Fynin kautta käsiteltyjen rahalähetysten käsittelyaika on lyhentynyt 60 prosenttia, hän sanoi.

Bhandari sanoi, että pyrkimys on tarjota kaikille asiakkailleen yleinen pääsy kauppaan, perintään, tilipalveluihin, lainoihin ja maksuihin kaikkien kanavien, kuten mobiilin, API:n ja verkon kautta, mikä mahdollistaa saumattoman asiakaskokemuksen.

Kun häneltä kysyttiin, kuinka he aikovat lisätä asiakkaita Kotak Fynille, hän sanoi, että he ovat pitäneet esittelyjä suurimmissa kaupungeissa lisätäkseen tietoisuutta. Chennaissa he tapaavat 150 parasta asiakasta. Heidän kohdeyleisönsä ovat tehtaat, pienet liikkeet, MNC:t, NBFC:t, vakuutusyhtiöt, sijoitusrahastot ja IT-palvelut.

”Chennai on ollut meille keskittynyt markkina. Se sijoittuu pankin viiden parhaan joukkoon, ja suurimmat rahoittajat ovat Saas, autot, laitteistot, datakeskukset ja suuret valmistusyritykset”, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit