Three Arrowsin toinen perustaja välttelee isoja sakkoja Twitterin kautta lähetetyn haasteen loukkaamisesta

Liquidators have accused Davies of flouting the judge’s orders

Konkurssiin menneen kryptohedge-rahaston Three Arrows Capitalin toinen perustaja vältti joutumasta maksamaan mahdollisesti huomattavan sakon, koska hän ei vastannut haasteeseen, jonka likvidaattorit lähettivät hänelle sosiaalisen median kautta yrittäessään periä rahaa velkojille.

Tuomari Martin Glenn päätti perjantaina, että Kyle Daviesia ei palveltu asianmukaisesti sosiaalisessa mediassa, koska hän ei ollut Yhdysvaltain kansalainen silloin, kun New Yorkin konkurssituomioistuin antoi haasteen. Daviesin asianajajat toimittivat aiemmin tässä kuussa asiakirjat, joiden mukaan hän luopui Yhdysvaltain kansalaisuudestaan ​​vuoden 2020 lopussa ja on Singaporen kansalainen, joka ei salli kaksoiskansalaisuutta.

Three Arrowsin likvidaattorit halusivat tuomarin pitävän Daviesia halveksuvana ja määräävän 10 000 dollarin päiväsakon, kunnes hän vastasi haasteeseen tai luovutti asiakirjoja. Selvittäjät yrittivät toimittaa haasteen Twitterin kautta – epätavallinen pyyntö – koska he sanoivat, etteivät ole varmoja missä Davies tällä hetkellä asuu, ja hän julkaisee usein viestejä sosiaalisen median alustalle, jonka nimi on nyt X.

Perjantaina antamassaan tuomiossa Glenn sanoi olettanut hänen tuolloin saamiensa tietojen perusteella, että Davies oli Yhdysvaltain kansalainen. Tuomari sanoi, että hän antoi Daviesille mahdollisuuden korjata ennätystä, minkä hän lopulta teki.

Daviesin kansalaisuushakemus oli ensimmäinen kerta, kun hänen asianajajansa vastasivat New Yorkin konkurssimenettelyyn, joka alkoi heinäkuussa 2022, pian sen jälkeen, kun Three Arrows selvisi. Tuomari kieltäytyi aiemmin antamasta haastetta perustajalle Su Zhulle, joka syntyi Kiinassa.

Selvittäjät ovat syyttäneet Daviesia tuomarin määräysten rikkomisesta, kun taas Daviesin asianajajat syyttivät selvitysmiehiä siitä, että he kieltäytyivät korjaamasta hänen kansalaisuutensa asemaa koskevaa oikeudenkäyntiä. Selvitysmiehet yrittävät saada takaisin jopa 1,3 miljardia dollaria häneltä ja Zhulta, mikä kuvastaa tappioita, joita perustajien syytetään keräämisestä kuukausina ennen Three Arrowsin romahtamista.

Daviesin asianajajat ja selvitysmiesten edustaja eivät heti vastanneet kommentteja pyytäneitä viestejä. Asia on Three Arrows Capital Ltd., asianumero 22-10920, New Yorkin (Manhattan) Yhdysvaltain konkurssituomioistuimen piirissä.

Samankaltaiset artikkelit