Coinbase esittelee avoimen lähdekoodin Base – Digital Transformation News -uutisille

Base is a layer-2 network of Coinbase

Base, kerros 2 -verkko, Coinbase, esitteli avoimen lähdekoodin koodivarastot ja älykkäät sopimukset. Uuden verkon odotetaan lisäävän läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta ja samalla mahdollistavan julkisen osallistumisen hankkeeseen, Cointelegraph totesi.

”Yksi Basen perusarvoista on rakentaminen avoimesti. Uskomme, että tämä on perusta ketjun sisäisen ekosysteemin rakentamiselle, vastuullisuuden luomiselle ja yhteistyön mahdollistamiselle. Tässä hengessä olemme tehneet avoimen lähdekoodin älysopimuksemme ja GitHub-reposomme, Base twiittasi.

Avoimen lähdekoodin kehitys on olennainen osa krypto-eetosta. Julkaisemalla koodin kuka tahansa yhteisön jäsen voi tarkastaa koodin, mikä hypoteettisesti mahdollistaa haavoittuvuuksien ja mahdollisten hyväksikäyttöjen havaitsemisen ja korjaamisen nopeammin kuin jos se säilytettäisiin talon sisällä.

”Avoin lähdekoodi on ketjun tulevaisuutemme kannalta hyödyllinen. Rakentajat saavat käyttöönsä tietoa, parantavat sitä, mitä on jo tehty, ja vuorostaan ​​innostavat muita avaruudessa”, Base kertoi Cointelegraphille.

Samankaltaiset artikkelit