SBI lanseeraa vihreän rupian määräaikaistalletuksen – Banking & Finance News

SBI, State Bank of India, green rupee term deposit scheme, YONO, top news, latest news, business news,

State Bank of India (SBI) käynnisti perjantaina vihreän rupian määräaikaistalletusohjelman, jonka tavoitteena on rahoittaa ympäristöystävällisiä projekteja. Lanseerauksen kautta pankki pyrkii edistämään vihreän rahoituksen ekosysteemin kasvua Intiassa, lehdistötiedotteessa kerrotaan.

Tämä talletusjärjestelmä on avoin Intiassa asuville yksityishenkilöille, muille kuin yksityishenkilöille ja muille kuin Intiassa asuville asiakkaille. Vihreä rupian määräaikaistalletus tarjoaa sijoittajille joustavuuden valita kolmesta erillisestä talletusajasta: 1 111 päivää, 1 777 päivää ja 2 222 päivää.

Tällä hetkellä järjestelmä on saatavilla konttoriverkoston kautta, ja pian se tulee saataville myös muiden digitaalisten kanavien, kuten YONOn ja verkkopankkipalvelujen kautta. ”Tarjoamalla tämän innovatiivisen tuotteen saavutamme Intian hallituksen kunnianhimoisen tavoitteen saavuttaa maamme hiilidioksidipäästöt vuoteen 2070 mennessä, mikä edistää vihreämpää ja ympäristövastuullista taloudellista tulevaisuutta kaikille”, SBI:n puheenjohtaja Dinesh Khara sanoi.

Huhtikuussa RBI julkaisi puitteet pankkien vihreiden talletusten hyväksymiselle. Kehys lanseerattiin tavoitteena suojella tallettajien etuja, auttaa asiakkaita saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa, puuttua viherpesuun liittyviin huolenaiheisiin ja auttaa lisäämään luottovirtaa vihreään toimintaan.

Samankaltaiset artikkelit