BHEL nousi 14 % saatuaan 3 500 rupian tilauksen Adani Powerilta

BHEL Latest News Today:

Bharat Heavy Electricalsin osakkeet nousivat 14,5 % aamupäivän aukioloaikoina ja saavuttivat päivänsisäisen korkeimman 292,35 rupiaan sen jälkeen, kun yhtiö sai 3 500 rupian arvoisen tilauksen. Yhtiö sai Adani Powerilta tilauksen rakentaa 1 600 MW:n lämpövoimalaitos Raipuriin, Chhattisgarhiin.

Keskiviikkona vaihtohakemuksessa Bharat Heavy Electricals ilmoitti saaneensa Adani Powerilta 3 500 miljoonan rupiaa tilauksen perustaa 1 600 MW:n lämpövoimalaitos Raipuriin, Chhattisgarhiin. ”Bharat Heavy Electricals Limited on saanut Adani Power Ltd:ltä tilauksen 2 × 800 MW:n TPP:n perustamisesta Raipuriin, Chhattisgarhiin”, yhtiö sanoi vaihtohakemuksessa.

”Sopimussopimus allekirjoitettiin 5. kesäkuuta 2024 laitteiden toimittamisesta (kattila, turbiini, generaattori) sekä asennuksen ja käyttöönoton valvonnasta 2 × 800 MW:n superkriittiseen tekniikkaan perustuvaan projektiin Raipurissa, Chhattisgarhissa. Kattila ja turbiinigeneraattori valmistetaan BHEL:n Trichyn ja Haridwarin tehtailla, vastaavasti”, lukee asiakirjassa.

Viimeisen viiden päivän aikana BHEL:n osake on laskenut 14 %. Se tuotti kuitenkin yli 43 % viimeisen kuuden kuukauden aikana ja lähes 205 % viimeisen vuoden aikana. Osake on noussut lähes 29 prosenttia vuodesta toiseen.

Adani Powerin osakkeet ovat nousseet 2 % viimeisen viiden päivän aikana saatuaan kovan iskun vaalitulospäivänä. Se on noussut 30 % viimeisen kuuden kuukauden aikana ja yli 176 % viimeisen vuoden aikana. Osake on tuottanut 39 prosenttia vuodesta toiseen.

Vertailun vuoksi vertailuindeksi Nifty 50 on noussut 0,3 % viimeisen viiden päivän aikana ja 8 % viimeisen kuuden kuukauden aikana. Indeksi on tuottanut 4 % vuodesta toiseen ja se on noussut lähes 22 % viimeisen vuoden aikana.

Samankaltaiset artikkelit