Tetherin reservit ovat olemassa. Cantor Fitzgeraldin toimitusjohtaja sanoo – Digital Transformation News

Money markets are betting on six quarter-point reductions at the Federal Reserve this year

Cantor Fitzgerald LP:n toimitusjohtaja Howard Lutnick sanoi, että hänen yrityksensä on tarkastanut osan Tether Holdings Ltd:n taseesta vakaan kolikon liikkeeseenlaskijan säilyttäjänä ja vahvistanut, että sillä on hallussaan sanomansa rahat. Tether ilmoitti kesäkuun lopussa noin 86 miljardin dollarin omaisuudeksi tukeakseen noin 83 miljardia dollaria USDT-stablecoinistaan, Lutnick huomautti. Hän sanoi, että Cantor Fitzgerald hallinnoi ”monia” näistä Tetherin omaisuudesta, joka toimii perustana suurelle osalle kryptovaluuttamarkkinoita ja on joutunut jo vuosia spekuloimaan, ettei sen kolikkoa tuettu yksitellen dollareilla, kuten väitetään.

”Heillä on rahat, joita he sanovat olevan”, Lutnick sanoi haastattelussa Bloomberg Television Lisa Abramowiczin, Jonathan Ferron ja Annmarie Hordernin kanssa Davosin Maailman talousfoorumista. ”Olen nähnyt paljon ja yritys on nähnyt paljon, ja heillä on rahaa. Ja siksi on aina puhuttu paljon aiheesta ”Onko heillä sitä vai ei?” ja olen täällä teidän kanssanne ja kerron teille, että olemme nähneet sen ja heillä on se.”

Tether vahvisti suhteensa Cantor Fitzgeraldiin viime vuoden maaliskuussa. CoinGeckon tietojen mukaan Tetherin USDT on suurin krypton vakaa kolikko, jonka kierto on noin 95 miljardia dollaria. Se on vaikutusvaltainen osallistuja maailmanlaajuisessa kryptoekosysteemissä, ja sellaisenaan se on ollut kritiikin ja sääntelyn valvonnan salamanvarsi. ”Vaikka vastustajat ovat panostaneet Tetheriin vuosien varrella, on rohkaisevaa kuulla Cantor Fitzgeraldin toimitusjohtajan Howard Lutnickin vahvistavan reservidemme kestävyyttä”, Tetherin toimitusjohtaja Paolo Ardoino sanoi sähköpostitse lähetetyssä lausunnossa. Vuonna 2021 Tether maksoi yli 40 miljoonaa dollaria sovittaakseen yhdysvaltalaisen vahtikoiran väitteet, joiden mukaan se olisi valehdellut vakuuskasasta. Yhtiö aloitti samana vuonna julkaisemaan todistuksia varannoistaan ​​kolmannen osapuolen tilitoimistossa. Nämä asiakirjat ovat tilannekuva sen omistuksista, eivätkä täydelliset tarkastukset.

YK:n huume- ja rikostoimiston tässä kuussa julkaisemassa raportissa USDT kuvattiin suosituksi valinnaksi rahanpesussa ja laittomissa liiketoimissa. Vastauksena raporttiin Tether sanoi olevansa sitoutunut taistelemaan kryptovaluuttojen rikollista käyttöä vastaan ​​ja sanoi, että lohkoketjun tapahtumien seurannan helppous tekee tokeneista ”epäkäytännöllisen valinnan laittomille toimille”. Johtavan Cantor Fitzgeraldin lisäksi Lutnick on myös välitysyrityksen BGC Group Inc:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. Laaja-alaisen haastattelun aikana Lutnick sanoi, että hänen välitystoimintaansa on auttanut kaupankäyntivolyymien nousu Wall Streetillä. ”Pankkien kannalta kaupankäyntimarkkinat ovat palanneet”, Lutnick sanoi. ”Näet pankkien menestyvän todella, todella hyvin tämän läpi, ja niistä tulee upea suoritus vuonna 2024.”

BGC on hakenut Yhdysvaltain sääntelyviranomaisilta lupaa laajentaa FMX-alustaa tarjoamaan futuurikauppaa. Lutnick sanoi tiistaina, että hän on jo solminut kumppanuuksia lähes kaikkien suurten yhdysvaltalaisten pankkien kanssa uudelle alustalle, jonka hän odottaa debytoivan myöhemmin tänä vuonna saatuaan täyden viranomaisen hyväksynnän Commodity Futures Trading Commissionilta. Lutnick myös varoitti muiden talousjohtajien kanssa, että sijoittajat, jotka lyövät vetoa sarjasta koronlaskuja Yhdysvalloissa, voivat osoittautua vääräksi. Varallisuushinnat osoittavat nyt, että sijoittajat olettavat inflaation laskevan pian, jolloin Federal Reserve voi nopeasti laskea korkoja ja välttää taantuman Yhdysvalloissa.

Rahamarkkinat lyövät vetoa kuuden neljännespisteen alennuksesta Federal Reserveissä tänä vuonna ja yli 50 prosentin todennäköisyydellä seitsemänteen siirtoon politiikan kokouspäiviin sidottujen vaihtosopimusten mukaan. Ensimmäinen tällainen leikkaus on odotettavissa toukokuussa. ”Ei mitenkään, se on vain hölynpölyä”, Lutnick sanoi. ”Sinä menet supermarkettiin, teet kaiken mitä me kaikki teemme, sinun täytyy vitsailla minulle. Inflaatio ei ole taustapeilissä, ja siksi aiomme pysyä korkeammalla pidempään.

Samankaltaiset artikkelit