HDFC Life, SBI Life on edelleen Jefferiesin suosituimmat valinnat vakuutusalalla – Market News

Jefferies forecasts robust growth in India's midcap stocks

Jefferiesin tuoreessa raportissa vakuutusyhtiöistä HDFC Life ja SBI Life ovat nousseet vakuutusalan parhaiksi valinnaiksi. Raportti valaisee henkivakuutusyhtiöiden yleistä kehitystä korostaen avaintoimijoita ja heidän kasvupolkujaan.

Jefferiesin mukaan HDFC Life ja SBI Life ovat vakuutusalan erottuvia valintoja, mikä osoittaa luottamusta niiden tulevaan suorituskykyyn.

Raportissa tarkastellaan henkivakuutusmaksujen kehitystä joulukuussa 2023 ja havaitaan huomattava kasvun nousu. Jefferies paljastaa, että joulukuun 23. puolella vähittäiskaupan Annualized Premium Equivalent (APE) -kasvu parani merkittävästi ja oli 9 % vuodessa (yoY), kun se oli yhteensä 4 % loka- ja marraskuussa.

Yksityiset vakuutusyhtiöt menestyivät edelleen markkinoita paremmin: kokonaismaksuekvivalentti (OPF) kasvoi +11 % vuotta aiemmasta ja kasvatti markkinaosuuttaan LIC:n kustannuksella (+2 %). Pörssiyhtiöiden joukossa SBI Life erottui vahvalla paluullaan ja nousi 20 % vuotta aiemmasta.

Joidenkin yritysten kasvu oli voimakasta, kun taas toisten kasvu hidastui. Max Lifen kasvu hidastui 15 prosenttiin ja ICICI Prudentialin kasvuksi kirjattiin 13 %, kun se oli loka-marraskuussa yhteensä 8 %. Erityisesti HDFC Life kohtasi haasteita, mikä merkitsi heikointa suorituskykyä 5 prosentin laskulla joulukuun 23.

Raportti korostaa listaamattomien pelaajien, kuten Bajaj, Tata ja Birla, vaikuttavaa kasvua 20 %, 17 % ja 10 % vuositasolla.

Luokitus ”BUY” tavoitteelle Rs. 800

Luokitus ”BUY” tavoitteelle Rs. 1700

Luokitus ”BUY” tavoitteelle Rs. 1730

Luokitus ”BUY” tavoitteelle Rs. 630

Luokitus ”BUY” tavoitteelle Rs. 1200

Samankaltaiset artikkelit