MicroStrategyn Saylor tekee suurimman Bitcoin-ostoksen yli kahteen vuoteen – Digital Transformation News

Reportedly, MicroStrategy’s shares have surged 250% this year

MicroStrategy Inc.:n puheenjohtaja ja perustaja Michael Saylor teki yhden tähän mennessä suurimmista panoksistaan, kun yritysohjelmistojen valmistaja käänsi Bitcoin-sijoitusrahaston välityspalvelimen ostaen 593,3 miljoonalla dollarilla lisää suurimmasta kryptovaluuttasta.

Tysons Corner, Virginiassa toimiva yritys kertoi torstaina jättämässään hakemuksessa ostaneensa 16 130 Bitcoinia marraskuussa, mikä nosti omistusosuutensa noin 6,5 miljardiin dollariin. Se oli yhtiön suurin osto sen jälkeen, kun se osti 19 452 Bitcoinia hieman yli miljardilla dollarilla helmikuussa 2021.

Saylor aloitti Bitcoinin ostamisen vuonna 2020, ja se on lisännyt ostoja tänä vuonna, kun kryptovaluutta toipui vuoden tappioista, jotka johtuivat nousevista koroista ja joistakin korkean profiilin salausmurroista ja konkursseista. Saylor erosi toimitusjohtajan tehtävästä vuosi sitten ja sanoi, että hän keskittyy Bitcoin-näkökulmaan yhtiön nykyisessä kaksoisstrategiassa.

MicroStrategyn osakkeet ovat nousseet 250 % tänä vuonna, ylittäen Bitcoinin, kun se nousi yli 125 % optimismin keskellä, kun Yhdysvallat saattaa pian hyväksyä pörssinoteeratun rahaston, joka sijoittaa suoraan kryptovaluuttaan. Tämä on auttanut vähentämään huolta siitä, että ETF vähentää osakkeiden kysyntää.

”Jos/kun saamme Bitcoin ETF:n, se lisää kiinnostusta omaisuusluokkaan”, sanoi Matthew J. Maley, Miller Tabak + Co:n päämarkkinastrategi. ”Kannibalisointia ei pitäisi olla paljon.”

MicroStrategy teki myös sopimuksen Cowen and Companyn, Canaccord Genuityn ja BTIG:n kanssa jopa 750 miljoonan dollarin kantaosakkeiden tarjoamisesta. Yhtiö ilmoitti alun perin suunnitelmistaan ​​nostaa summaa osakemyynnillä elokuussa sanoen, että tuotot käytettäisiin esimerkiksi Bitcoin-ostoihin, käyttöpääomaan ja velkojen takaisinostoon.

Samankaltaiset artikkelit