RBI määräsi rangaistuksen PNB:lle, Federal Bankille ja kahdelle muulle taholle – Banking & Finance News

RBI, RBI penalty, RBI news, banking news, Reserve Bank of India

Reserve Bank ilmoitti perjantaina, että se on määrännyt valtion omistamalle Punjab National Bankille 72 000 rupian sakon ja yksityisen sektorin Federal Bankille 30 000 rupian sakon tiettyjen säännösten noudattamatta jättämisestä.

Se on myös määrännyt Mercedes-Benz Financial Services India Private Ltd:lle (aiemmin Daimler Financial Services India Private Ltd) 10 000 rupiaa sakon, koska se ei ole noudattanut tiettyjä Know Your Customer (KYC) -ohjeen 2016 määräyksiä.

Punjab National Bankille on määrätty rangaistus, koska se ei ole noudattanut tiettyjä ”ennakkojen korkoja” ja ”pankkien asiakaspalvelua” koskevia säännöksiä, Intian keskuspankki (RBI) sanoi tiedotteessaan.

Federal Bank on saanut rangaistuksen tiettyjen KYC-normien rikkomisesta, keskuspankki sanoi toisessa tiedotteessa.

RBI ilmoitti myös, että Kosamattam Finance Ltd:lle, Kottayam, on määrätty 13,38 lakhin rahallinen sakko, koska se ei ole noudattanut tiettyjä säännöksiä, jotka koskevat ”Ei-pankkitoimintaa koskevaa rahoitusyhtiötä – systeemisesti tärkeä ei-talletuksia vastaanottava yritys ja talletuksia vastaanottava yhtiö (reservi). Pankki) Ohjeet, 2016′.

Keskuspankin sanomat seuraamukset perustuvat kaikissa tapauksissa säännösten noudattamisen puutteisiin, eikä niillä ole tarkoitus vaikuttaa minkään tahojen asiakkaidensa kanssa tekemien transaktioiden tai sopimusten pätevyyteen.

Samankaltaiset artikkelit