Bitget listaa JITOn (JTO) Solana Ecosystem Zone -alueella – Digital Transformation News

Going by Bitget’s official website, it’s a Web3.0 company

Bitget, maailman johtava kryptovaluuttapörssi- ja Web3-yritys, on innoissaan julkistaessaan JTO-tokeneita listalta Solana-lohkoketjuun rakennetusta Jito-ekosysteemistä. JTO-hallintatunnukset on äskettäin lähetetty käyttäjilleen. Lisäkelpoisuuden lisäämiseksi Bitget on listannut tunnuksen alustallaan, joka on kaupankäynnin kohteena 8. joulukuuta klo 3.00 (UTC), ja Spot Grid -kauppa alkaa 24 tunnin kuluessa listautumisesta.

Jito-ekosysteemi ratkaisee MEV-ongelmat taustalla olevan lohkoketjunsa avulla. Suurin erotettava arvo (MEV) on arvo, jonka validaattorit ja verkon osallistujat voivat poimia lohkoketjuista järjestämällä, lisäämällä tai sensuroimalla tapahtumia. Jitos rakentaa Solanalle korkean suorituskyvyn infrastruktuuria, mikä helpottaa nesteen panostamista. Jito Foundation tarjoaa ratkaisun MEV-ongelmiin Jito-Solana-validaattoriasiakkaalla, mikä mahdollistaa tehokkaamman MEV-poiston ja paremmat palkkiot panostajille. Panostamalla JitoSOLiin tai valitsemalla Jito-Solana-ohjelmistoa käyttäviä validaattoreita Solanan käyttäjät voivat edistää tehokkaampaa ja terveempää verkkoa ja samalla maksimoida panostuspalkkionsa.

”Lohkoketjuteknologian jatkuva kehitys on tuonut esiin uusia ratkaisuja lukuisten krypto-avaruuden olemassa olevien ongelmien ratkaisemiseen. Jito mahdollistaa joustavuuden DeFin käyttäjille ja tarjoaa likviditeettiä rahakkeen haltijoille. Me Bitgetillä tarjoamme tehokkaan alustan pääsyyn suuren potentiaalin projekteihin, jotka rakentavat seuraavan sukupolven kryptotuotteita”, sanoi Gracy Chen, Bitgetin toimitusjohtaja.

Merkittävänä toimijana kryptovaluuttojen ja lohkoketjujen alalla Bitget laajentaa edelleen tarjontaansa tarjoamalla monipuolisen valikoiman omaisuutta ja ominaisuuksia vastatakseen maailmanlaajuisen käyttäjäkuntansa muuttuviin tarpeisiin. Kuluneen vuoden aikana Bitget on laajentanut merkittävästi listattujen tokenien valikoimaansa. Erilaisista DeFistä tekoäly- ja sosiaalisiin alustoihin innovaatiovyöhyke tukee suuria potentiaalisia projekteja. JTO:n lisääminen rikastuttaa entisestään Bitgetin 600+ token-tarjontaa, mikä tarjoaa käyttäjille enemmän valinnanvaraa monipuolisten ja dynaamisten kryptovaluuttasalkkujen rakentamiseen.

Samankaltaiset artikkelit