YES BANK lanseeraa YES Grandeur -yleisen pankkiohjelman eliitille ja nouseville varakkaille segmenteille

YES BANK Introduces YES Grandeur - An exclusive banking programme for the elite and emerging affluent segments

YES BANK on ilmoittanut käynnistävänsä YES Grandeur -pankkiohjelman, joka on ainutlaatuinen pankkiohjelma, joka on suunniteltu vastaamaan Intian nopeasti kasvavan varakkaat-segmentin ainutlaatuisiin taloudellisiin ja elämäntapatarpeisiin.

BCG CCI:n omistustulomallin mukaan seuraavan vuosikymmenen kasvuvauhdin odotetaan olevan 2,3-kertainen, joten tämä väestörakenne määrittelee uudelleen Intian kuluttajapankkitoiminnan maiseman, jota leimaavat sen kasvavat käytettävissä olevat tulot ja kehittyneet kulutustottumukset. Intian keskiluokan lähes kaksinkertaistuessa 61 prosenttiin vuoteen 2046–2047 mennessä PRICE-raportin mukaan, tulojen nousu sekä keskiluokan ja korkean tulotason segmenttien laajentuminen muokkaavat tulevaa kulutusta.

KYLLÄ Grandeur on tarkoitettu palvelemaan kehittyvää markkinadynamiikkaa, jossa varakkaat hakevat yhä enemmän yksilöllisiä, heidän elämäntapaansa täydentäviä palveluita. Kelpoisuuskynnyksen keskimääräinen kuukausisaldo (AMB) on 5 000 000 ₹ tai nettosuhdearvo (NRV) 20 000 000 ₹, ja lainasuhteet huomioidaan, YES Grandeurilla on mahdollisuus parantaa tämän vaativan asiakaskunnan pankkikokemusta. .

Asiakkaat voivat nauttia ensiluokkaisista palvelutarjouksista, kuten omistautuneista suhdepäälliköistä, edullisista pankkipalveluista, vapautuksesta lukuisista maksuista, merkittävistä alennuksista kaappitiloista ja erityisestä 3-in-1-tilistä, joka tarjoaa Demat-tilin ja kaupankäyntitilin säästötilillä.

YES Grandeur Debit Card -kortilla ei veloiteta valuuttojen välisiä lisäkuluja, ja matkustaja voi säästää kansainvälisissä kuluissa. Muita YES Grandeur Debit Cardin mukana tulevia eksklusiivisia etuja ovat muun muassa ilmainen pääsy lentokentän loungeihin.

Ohjelma laajentaa hemmottelevien virstanpylväiden johtamien elämäntapaetujen maailmaa muun muassa Tajissa, ITC Hotelsissa, Disney+ Hotstarissa, SonyLIV:ssä ja Amazonissa. YES Grandeur tarjoaa myös 5x YES Rewardzin viikonloppukuluihin sekä eksklusiivisia tarjouksia elokuvista, ruokailusta, ostoksista, laskujen maksamisesta ja paljon muusta.

Nämä edut kuvastavat ohjelman nimeä Grandeur, jonka tavoitteena ei ole vain täyttää, vaan ylittää jäsentensä odotukset ja tarjota pankkikokemus, joka on palkitseva ja samalla kattava.

Rajan Pental, YES BANKin toiminnanjohtaja, kommentoi julkaisua: ”YES Grandeur korostaa horjumatonta sitoutumistamme tarjota poikkeuksellisia pankkikokemuksia ja ainutlaatuisia etuoikeuksia vaativille asiakkaillemme. YES Grandeur keskittyy hellittämättömästi alan ensimmäisiin ominaisuuksiin ja syvällisesti ymmärtäen eliittien ja nousevien varakkaiden kotitalouksien muuttuvat tarpeet. YES Grandeur asettaa uuden mittapuun henkilökohtaiselle pankkitoiminnalle. YES BANKissa olemme omistautuneet ylittämään odotukset ja määrittelemään uudelleen pankkitoiminnan Intiassa.

Lisäksi YES BANK tarjoaa dynaamisia digitaalisia ratkaisuja asiakkaiden pankkikokemuksen kohottamiseksi. Uuden sukupolven mobiilipankkisovellus – YES BANKin iris – tarjoaa yli 100 ominaisuutta ja palvelua saumattomaan pankkitoimintaan. YES Pay Next toimii kattavana maksusovelluksena UPI:lle, laskujen maksuille, latauksille, lahjakorteille ja muille. Asiakkaita rohkaistaan ​​myös nauttimaan kätevästä ja turvallisesta pankkitoiminnasta tekoälyllä varustetun henkilökohtaisen pankkipalvelun chat-avun ja verkkopankkitoiminnon kautta.

Samankaltaiset artikkelit