Kiinnittävät sisustussuunnittelut, jotka muuttavat luksuskiinteistön esteettistä vetovoimaa: Karishma Trehan

Riveting interior designs to transfigure luxury real estate’s aesthetic appeal: Karishma Trehan, Director, Karishma Trehan Designs

Sisustussuunnittelu on kokenut merkittävää kasvua ja valtavirran hyväksyntää viime vuosina. Ammattimaisten sisustuspalveluiden kysyntä jatkaa kasvuaan, ja toimiala on kasvussa, kun ihmiset asettavat yhä enemmän etusijalle hyvin suunniteltuja asuin- ja työtiloja, sanoo .

Sanjeev Sinhan eksklusiivisessa haastattelussa Trehan jakaa näkemyksensä siitä, kuinka sisustussuunnittelu muuttaa luksuskoteja Intiassa ja lisää myös asunnonostajien elämystä. Otteita:

Uskon todella, että perinteiset intialaiset arkkitehtoniset järjestelmät, kuten Vastu Shastra, vaikuttavat merkittävästi Intian sisustussuunnitteluun, mutta niiden sisällyttäminen voi vaihdella suuresti yksilöllisten valintojen ja nykyaikaisten suunnittelutrendien mukaan.

Sisustus on olennainen ylellisten kotien luomisessa, koska ne lisäävät estetiikkaa, mukavuutta, toimivuutta ja kiinteistön yleistä vetovoimaa. Ylelliset sisätilat voivat todellakin lisätä luksuskiinteistöjen myyntiä houkuttelemalla vaativia ostajia, jotka ovat valmiita maksamaan palkkion tarjoamastaan ​​ainutlaatuisesta ja korkeatasoisesta asumiskokemuksesta.

Suuntauksen kiinteistökehittäjien yhteistyöstä sisustussuunnittelijoiden kanssa luksusprojekteissa odotetaan jatkuvan kasvussa tulevina vuosina. Nämä yhteistyöt voivat johtaa molempia osapuolia hyödyttäviin tuloksiin, jolloin kehittäjät lisäävät kiinteistöjensä houkuttelevuutta ja arvoa, ja sisustussuunnittelijat saavat tilaisuuden esitellä luovuuttaan ja asiantuntemustaan ​​luksuskiinteistömarkkinoilla. Niin kauan kuin luksuskiinteistöille on kysyntää, tämä suuntaus kukoistaa.

On olemassa useita helposti toteutettavia ja alkeellisia kodin suunnittelutemppuja, jotka voivat parantaa minkä tahansa tilan ilmettä ja toimivuutta. Declutter, värivalaistus, huonekalujen järjestely, peilit, personointi, tekstiilitasapaino ja toiminnallisuuden ylläpito ovat joitakin helposti toteutettavia suunnittelutemppuja.

Sisustussuunnittelua pidettiin aikoinaan Intiassa markkinaraon. Se on kuitenkin kokenut merkittävää kasvua ja valtavirran hyväksyntää viime vuosina. Ammattimaisten sisustuspalveluiden kysyntä jatkaa kasvuaan, ja toimiala on kasvussa, kun ihmiset asettavat yhä enemmän etusijalle hyvin suunniteltuja asuin- ja työtiloja.

Viimeaikaisia ​​kuumia sisustustrendejä ovat mm. biofiilinen muotoilu sen hyvinvoinnin vuoksi, kestävä muotoilu lisääntyneen ekotietoisuuden ansiosta, minimalismi yksinkertaisuuden ja rauhallisuuden vuoksi, maksimaalisuus eloisan luonteen vuoksi, joustavat tilat muuttuviin tarpeisiin mukautumiseen, lämpimät maanläheiset sävyt viihtyisyyteen, Vintage- ja retroelementit nostalgiaa varten, älykäs kodin tekniikka mukavuutta lisääväksi, tekstuurileikki syvyyttä lisääväksi, tumma ja tunnelmallinen sisustus draamaa varten, japanilainen tyyli minimaaliseen lämpöön ja artesaaniset kappaleet ainutlaatuisuuteen. Nämä trendit vastaavat muuttuviin elämäntapoihin, ympäristötietoisuuteen ja erilaisiin suunnittelun mieltymyksiin ja tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja tyylikkäiden ja toimivien asuintilojen luomiseen.

Työskentelemme parhaillaan ylellisten asuntojen parissa parantaaksemme asunnonostajien asumiskokemusta pyrkimyksillämme. Priorisoimme toiminnalliset asettelut, käytämme laadukkaita materiaaleja ja tarjoamme räätälöintivaihtoehtoja yksilöllisten mieltymysten mukaan. Suunnittelumme sisältävät modernit mukavuudet, edistävät luonnonvaloa ja ilmanvaihtoa sekä asettavat etusijalle akustisen mukavuuden. Keskitymme energiatehokkuuteen, estetiikkaan ja mukavuuteen varmistaen samalla turvallisuuden. Tavoitteemme on luoda sisätiloja, jotka eivät ainoastaan ​​täytä käytännön tarpeita, vaan tarjoavat myös kutsuvan ja persoonallisen ympäristön, joka rikastuttaa viime kädessä asunnonomistajan arkea ja hyvinvointia.

Yrityksen laajentumissuunnitelmiin kuuluu todennäköisesti laajentuminen uusille maantieteellisille alueille, palvelutarjonnan monipuolistaminen, yhteistyö muiden alan toimijoiden kanssa sekä markkinointiin ja teknologiaan panostaminen laajemman yleisön tavoittamiseksi. Seuraavan 2-3 vuoden kehitysvisiona voisi olla brändiläsnäolon vahvistaminen, asiakaskokemusten parantaminen sekä sisustusalan nousevien trendien hyödyntäminen kilpailukykyisenä ja innovatiivisena säilymisenä. Tarkemmat suunnitelmat riippuisivat yrityksen tavoitteista ja markkinamahdollisuuksista.

Samankaltaiset artikkelit