Seracle paljastaa Marhabaversen astuakseen Saudi-Arabian markkinoille

Going by Seracle’s official website, it’s a Web3.0 infrastructure provider

Seracle, Web3.0-infrastruktuuri, on ilmoittanut laajentuvansa Saudi-Arabian markkinoille lanseeraamalla Marhabaversen, alustan, joka muuttaa brändin sitoutumista Web3.0-pelaamiseen ja metaversein.

Virallisen tiedotteen mukaan Seracle on myös perustanut toimipisteen Riadiin valvomaan toimintaa Saudi-Arabiassa ja myös muissa Lähi-idän maissa. Yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa Marhabaverse pyrkii luomaan brändikokemuksia metaversumiin ja Web3.0-pelitilaan. Raporttien mukaan Marhabaverse ottaa käyttöön brändejä ja yrityksiä Saudi-Arabiassa auttaakseen tuotteiden, palveluiden ja identiteettien esittelyssä. Uskotaan, että jokainen näistä Marhabaversen vuorovaikutuksista johtaa hiilidioksidipäästöjen syntymiseen.

”Uskon, että Seraclen laajentuminen Saudi-Arabiaan on osoitus uskostamme metaversumien ja Web3.0-pelaamisen mahdollisuuksiin. Marhabaverse pyrkii menemään viihdettä pidemmälle; se aikoo edustaa sitoutumista kestävyyteen ja brändiinnovaatioihin”, Shrikant Bhalerao, Seraclen perustaja ja toimitusjohtaja, huomautti.

Samankaltaiset artikkelit