Bajaj Housing Finance hyväksyy listautumisannin; tuore numero jopa 4 000 miljoonaa rupiaa

Bajaj Housing Finance is a subsidiary of Bajaj Finance

Bajaj Housing Financen hallitus on hyväksynyt listautumisannin, joka sisältää enintään 4 000 rupian suuruisen osakeannin ja osakkeiden myyntitarjouksen markkinaehdoin. Osakkeiden hinta on 10 ruplaa.

Listautumisannin edellytyksenä ovat markkinaolosuhteet, sovellettavien hyväksyntöjen saaminen, viranomaisluvat ja muut näkökohdat.

Syyskuussa 2022 RBI oli julkaissut luettelon ylemmän tason NBFC:istä tai yhteisöistä, joilla on 50 000 miljoonan rupiaa hallinnoitavia varoja. RBI:n listalla ollut Bajaj Housing Finance oli listattava pörssiin syyskuuhun 2025 mennessä.

Kun NBFC on luokiteltu NBFC-UL:ksi, siihen sovelletaan tiukennettuja säännöksiä vähintään viiden vuoden ajan sen luokittelusta kerrokseen, vaikka se ei täytä parametrikriteerejä seuraavina vuosina.

Bajaj Housing Financen lisäksi uusimmassa ylemmän kerroksen luettelossa on myös 14 muuta yhteisöä, kuten Tata Sons, HDB Financial Services ja Tata Capital Financial Services.

Bajaj Housing Finance on Bajaj Financen tytäryhtiö. Asuntorahoitusyhtiön hallinnoimat varat kasvoivat 32 prosenttia vuodentakaisesta (yoy) 91 370 miljardiin ruplaan maaliskuun 31. päivänä.

Samankaltaiset artikkelit