Mudrex lanseeraa Saber.Moneyn tarjotakseen onramp- ja offramp-palveluita Intiassa Flipkartissa, IndiGG:ssä, Polygonissa, ANQ Financessa, Colexionissa, Acmessa ja Rage Fanissa varhaisten asiakkaidensa joukossa – Digital Transformation News

Going by Mudrex’s official website, it’s a crypto-investing platform

Mudrex, maailmanlaajuisesti tunnettu kryptosijoitusalusta, jonka pääkonttori on Bengalurussa ja San Franciscossa ja jota tukee Y-Combinator, julkisti Saber.Moneyn, joka tarjoaa onramp- ja offramp-palveluita B2B-asiakkaille Intiassa.

Saber.Money tarjoaa parhaat keskustelunopeudet ja helpon integroinnin sovelluksille, jotka hyväksyvät saumattomasti fiat-to-crypto-talletuksia ja -nostoja. Alusta tukee suosittuja maksupankkimenetelmiä, kuten IMPS, NEFT, UPI ja RTGS, ja varmistaa, että tapahtumat ovat nopeampia noudattaen samalla Intian säännöksiä ja määräyksiä.

Mudrex on ottanut käyttöön API-pohjaiset fiat- ja kryptomaksutavat ja houkutellut yrityksiä, jotka haluavat integroida krypton liiketoimintaansa, mukaan lukien FireDrops, NFT-kauppapaikka, jota tukevat Jump.Trade Flipkartissa, IndiGG, Polygon, ANQ Finance, Colexion, Acme ja Rage Fan. Nämä varhaiset kumppanuudet ovat osoitus yritysten luottamuksesta Saber.Moneyn palvelujen laatuun ja luotettavuuteen.

Äskettäisessä ilmoituksessa Mudrex on saanut nimenomaisen sertifikaatin OAM:lta Italiasta. Yhtiö on jo saavuttanut FIU-rekisteröinnin Intiassa ja Virtual Asset Service Provider (VASP) -rekisteröinnin Euroopan unionissa, mikä vahvistaa sen sitoutumista maailmanlaajuisesti yhteensopivien kryptovaluuttapalvelujen tarjoamiseen.

Toimitusjohtaja ja perustaja Edul Patel sanoi tätä kommentoiessaan: ”Ymmärsimme sisäisiin tarkoituksiin alun perin luodun infrastruktuurin valtavan potentiaalin. Saber.Moneyn lanseerauksen myötä olemme ottaneet askeleen tarjotaksemme asiantuntemuksemme yrityksille, jotka etsivät vaivatonta kryptovaluuttaintegraatiota. Koska tällaisten palvelujen kysyntä kasvaa jatkuvasti eri alueilla, olemme sitoutuneet laajentamaan Saber.Moneyn kattavuutta maailmanlaajuisesti”.

Tätä kommentoidessaan Head-Flipkart Labs and Category Experiences, Mr Ravi Krishnan, sanoi: ”Olemme tehneet yhteistyötä Mudrexin kanssa parantaaksemme FireDropsin käyttäjien maksukokemusta. Tämä strateginen kumppanuus tarjoaa käyttäjille saumattomia maksuvaihtoehtoja FireDropsissa. Mudrexin vahva sitoutuminen vaatimustenmukaisuuteen ja sääntelystandardeihin sopii täydellisesti yhteen sen kanssa, että olemme sitoutuneet varmistamaan asiakkaiden turvallisuuden ja luottamuksen. Integroinnin helppouden ansiosta FireDrops pystyi aloittamaan live-lähetyksen nopeasti ja vähällä vaivalla, mikä tarjosi käyttäjille erinomaisen maksukokemuksen. IndiGG:n perustaja, herra Manish Agarwal kommentoi tätä kommentoiessaan: ”Kumppanuus Saber.Moneyn kanssa on antanut meille mahdollisuuden tarjota käyttäjillemme entistä monipuolisempia ja turvallisempia maksutapoja. Uskomme, että tämä yhteistyö hyödyttää suuresti yhteisöämme, sillä pelaajat saavat vaivattoman kokemuksen saada tulonsa helposti pankkitililleen.”

Samankaltaiset artikkelit