H1 moottoritien rakentaminen hieman yli neljännes vuositavoitteesta – Roadways News

roadways news, roadways, highway construction, highway construction in September, financial express

Valtatien rakentamisen vauhti hidastui jyrkästi syyskuussa, sillä kuukauden aikana valmistui vain 371 km osuuksia, mikä on paljon vähemmän kuin huhti-elokuussa keskimäärin 639 km kuukaudessa.

Tämän tilikauden ensimmäisen puoliskon lopussa moottoritieosuuksia on saatu valmiiksi yhteensä 3 567 km, kun koko vuodelle tavoite on 13 800 km.

23. tilikaudella valtateitä rakennettiin huhti-syyskuussa 3 559 km ja koko vuoden aikana 10 331 km.

Syyskuun palkinnot ovat osoittaneet parannusta 530 km verrattuna huhti-elokuun keskiarvoon 347 km. Ensimmäisellä puoliskolla moottoriteitä on myönnetty 2 286 km, kun edellisenä vuonna vastaavana aikana luku oli 4 092 km.

Valtateiden urakkasopimusten vilkastuminen oli odotettua, sillä viranomaiset olivat sanoneet, että hidastumiseen vaikuttavia asioita on käsitelty olennaisesti. Koko vuodelle valtateiden palkintotavoitteeksi on asetettu 12 500 km.

Tänä vuoden aikana myönnettävistä 12 500 kilometristä moottoriteitä noin puolet olisi Intian kansallisen moottoritieviranomaisen kautta ja loput National Highways and Infrastructure Development Corporationin sekä tieliikenneministeriön ja Highways’ Road Wingin kautta.

Kunnianhimoinen Bharatmala Project tarjoaa vahvan putkilinjan projekteja.

Vaikka rakentamisvauhti on hidastunut syyskuun aikana, tieliikenne- ja moottoritieministeriö on palannut alkuperäiseen suunnitelmaansa käyttää 91 % pääomapanostuksistaan ​​joulukuun loppuun mennessä. Elokuussa tämä luku pienennettiin 80 prosenttiin.

Kulutustavoitteen nollaamisen ovat edellyttäneet 50170 miljoonan ra:n menot syyskuussa. Syyskuun lopussa ministeriö oli käyttänyt 1,62 biljoonaa rupiaa eli 62 prosenttia 2,58 biljoonan rupian pääomamenoistaan. Viime vuonna samana ajanjaksona ministeriö käytti ensimmäisellä puoliskolla 1,21 biljoonaa rupiaa.

Ensimmäisen vuosipuoliskon hitaammasta vauhdista huolimatta ministeriö uskoo saavuttavansa tavoitteensa valtatien rakentamisesta tänä vuonna. Viime vuonnakin joulukuuhun mennessä se oli ehtinyt suorittaa 5744 km moottoriteitä ja sitten vauhti kiihtynyt ja maaliskuun loppuun mennessä saavutettu kokonaispituus oli 10 331 km.

Samankaltaiset artikkelit