Sulkemiskello: Nifty sulkeutuu yli 19340, Sensex yli 65070; JFS, UPL ja Hindalco parhaiden nousseiden joukossa

Closing Bell

Markkinoilla on vaihteluvälin rajoittava tiistai, jolloin laajemmat indeksit heilahtelevat tiukassa vaihteluvälissä. Nifty shut shop in green 19 341,4, 0,18 % nousua ja Sensex päätti kaupan 65 075,82, nousu 0,12 %. Kiinteistöt, metalli- ja sähköosakkeet olivat parrasvaloissa tämän päivän istunnossa, kun Nifty Realty -indeksi nousi yli 1 %.

Parhaat voittajat olivat UPL, Hindalco Industries, Adani Ports, Hero MotoCorp ja Tata Steel, kun taas päivän eniten häviäjiä olivat Bharti Airtel, HUL, Axis Bank, Dr Reddy’s Laboratories ja Reliance Industries. Katu vaikutti pettyneeltä televiestinnän ja vähittäiskaupan listautumisannin selkeiden aikataulujen puuttumisesta.

Autoala oli myös huomion kohteena, ja siellä oli melkoisia uutisia. Maruti Suzuki suunnittelee kaksinkertaistavansa tuotantokapasiteetin kahdeksassa vuodessa. Yhtiö on nimittänyt Arnab Royn uudeksi talousjohtajaksi. Liikenneministeri Nitin Gadkari toi markkinoille maailman ensimmäisen etanolikäyttöisen Toyota Innovan. Tämä varmasti pitää huomion maatila- ja autoosakkeissa.

Hero MotoCorp julkaisee Karizma XMR 210:n hintaan 1,7 000 rupiaa. Osake päätti istunnon vahvaan 2 % nousuun. Tata Motorsin sähkövarsi, Tata Passenger Electric Mobility lanseerasi uuden brändi-identiteetin, myös osake päättyi vihreään.

”Maailman markkinoiden elpyminen odotettaessa, että Fedin koronnostoja ei enää nosteta vaimeiden taloustietojen vuoksi, oli havaittavissa myös Intian markkinoilla. Raskaan sarjan osakkeet olivat kuitenkin vaimeat verrattuna toimialakohtaisiin ja keskisuurten ja pienten yhtiöiden nousuihin. Esimerkiksi kemianteollisuus nousi selväksi voittajaksi kysynnän ja tarjonnan vakaudesta johtuvien tuotteiden hintojen nousun ansiosta. Samaan aikaan metallisektori vahvistui odottaessaan Kiinan hallituksen ja keskuspankkien uusia vihreitä versoja, joiden tavoitteena on parantaa paikallista taloutta. Festivaalien kysynnän hyödyt olivat ilmeisiä sellaisilla aloilla kuin kestokulutushyödykkeet, valmistus, sähkö ja kiinteistöt”, sanoo Vinod Nair, Geojit Financial Servicesin tutkimusjohtaja.

”Nifty Realty -indeksi on noussut voimakkaasti kuluvalla tilikaudella, mutta elokuun alusta lähtien siihen on tehty jonkin verran voittovarausta/korjausta. Indeksi on leijunut lähellä 20 DEMAa jo jonkin aikaa, ja tämän päivän hintakehityksellä voimme todistaa jonkin verran ostovoimaa. Tasojen edessä 530-525 todennäköisesti vaimentaa lyhytaikaisia ​​poikkeamia. Kääntöpuolella 52 viikon korkeimman arvon 568–570 odotetaan muodostavan vankan esteen vertailukelpoiselle ajanjaksolle”, sanoi Osho Krishan, vanhempi analyytikko – tekninen ja johdannainen tutkimus, Angel One.

Bank Nifty kohtaa vastustusta 44 650:ssa

”Bankki Nifty -indeksi jatkaa taistelua härkien ja karhujen välillä, mikä johtaa sivuttaiskaupan vaiheeseen. Optiotiedot heijastavat laajaa vaihteluväliä, ja sekä 44 000 myyntioptiossa että 45 000 osto-optiossa on merkittäviä avoimia korkokeskittymiä. Välittömien teknisten tasojen suhteen indeksillä on vastustuseste 44 650:ssa. Ratkaisevan tämän tason ylittävän ylityksen odotetaan käynnistävän uuden nousuliikkeen, mikä saattaa ohjata indeksin kohti 45 000:n merkkiä”, sanoi Rupak De, LKP Securitiesin vanhempi tekninen analyytikko.

Samankaltaiset artikkelit